newton_001.JPG
newton_002.JPG
newton_003.JPG
newton_004.JPG
newton_005.JPG
newton_006.JPG
newton_007.JPG
newton_008.JPG
newton_009.JPG

Få gjort cyklen sommerklar med et servicetjek

175,- / 400,-
  • 56% rabat
  • Slutter om

Få gjort cyklen sommerklar med et servicetjek, hvor alt strammes, smøres og justeres. Slip af med de farlige bremser, hakkende gear og den slappe kæde

Amagers cykelstolthed ordner din jernhest

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

Enhver cykel kræver jævnlig vedligeholdelse, og sommermånederne med mange kilometer på vejene kræver en tur hos cykelsmeden. På Amager kan du trygt aflevere din cykel hos Newton Cykler, der er blevet kvalitetsstemplet med et officielt cykelcertifikat fra Danske Cykelhandlere. Certifikatet opnås kun, når forretningen lever op til særlige krav til medarbejdernes kompetenceudvikling, værkstedets udstyr og forretningens rutiner.

”Vi er en god, gammeldags allround-cykelforretning med dedikerede medarbejdere, der også interesserer sig for cykler på hobbyplan,” forklarer Martin fra forretningen på Amagerbrogade. Newton Cykler har kun eksisteret i halvandet år, men Martin har 15 års erfaring fra branchen, hvoraf de 10 har været som bestyrer i en større cykelforretning.

Os københavnere er verdenskendte for vores cykelkultur. Men din oplevelse på cyklen er afhængig af jævnlige eftersyn, forklarer Martin:

”Servicetjekket gør, at en træt cykel kører mærkbart bedre, så der ikke skal pukles for at komme frem. Vinteren er hård mod cyklen, hvad end den har stået stille længe eller været ude i det våde og kolde vejr”. Med servicetjekket vil du genfinde glæden og opleve friheden på transportmidlet med de mange fordele.

Newton Cykler har desuden en sms-service, der påminder dig, når cyklen er klar. Afleverer du cyklen om morgenen, er den klar om eftermiddagen, og servicetjekket tager maksimalt ét døgn.

Cykeltjekket inkluderer:

Opspænding og justering af :

- Hjul (opstramning og retning af hjul, nav og eger)

- Styrfittings (mekanikken mellem styr og forgaffel)

- Krank (mekanikken mellem pedalarmene) 

- Gear

- Bremser

Smøring af udvendige dele, efterspænding og sikkerhedstjek af hele cyklen.

Køb et servicetjek og gør dig selv og cyklen en tjeneste.

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.04.2012 til 10.06.2012.

Servicetjekket inkluderer ikke eventuel udskiftning af dele og adskillelse/smørring af indre lejer.

Tidbestilling er ikke nødvendig.

Gælder ikke el-cykler.Information

Åbningstider:

Man-fre: 9:30-17:30

Lør: 10-14

Hjemmeside: www.newtoncykler.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Newton Cykler
CVR: 32912656

Adresse

Amagerbrogade 267
  • Newton Cykler
    Amagerbrogade 267
    2300 København
Vælg variation
Vælg variation