Hellerup_Tandklinik_000.jpg
Hellerup_Tandklinik_001.jpg
Hellerup_Tandklinik_002.jpg
Hellerup_Tandklinik_003.jpg

Få tandundersøgelse, tandrens og 2 røntgenbilleder

255,- / 650,-
Udsolgt
  • 61% rabat
  • Slutter om

Få 1 x tandundersøgelse, 1 x tandrens, 2 x røntgenbilleder & 20 % rabat på de to første fyldninger hos succesfulde Hellerup Tandklinik

Lad din tandlægeskræk blive historie

Journalist: Rose Maria Værnet

Er du en af dem, som straks associerer til ubehagelige kliniske lugte, grå linoleumsgulve og skrækfotos af dårlige tænder, når du hører ordet ”tandlæge”? Så har du aldrig besøgt tandlæge Susanne Drøjsbjerg hos Hellerup Tandklinik. Her kommer du i centrum for en personlig, smertefri oplevelse i æstetiske omgivelser.

Klinikken er indrettet med lyse møbler og dufter af æteriske olier og friske blomster, og Susanne Drøjsbjerg er både en dygtig tandlæge og behageligt væsen, der med speciale i tandlægeskræk sætter god tid af til hver enkelt patient. 

”Som barn brækkede jeg min kæbe fire steder under et styrt på cykel. Det resulterede i et hav af efterfølgende tandlægebesøg, og her fandt jeg ud af, at dette er en utrolig klinisk branche. Det gør, at mange ikke har lyst til at gå til tandlæge - at det nærmest er blevet et nødvendigt onde, og derfor har jeg lavet en holistisk klinik, hvor man i behagelige omgivelser får en grundig og god behandling,” fortæller Susanne Drøjsbjerg.

Den professionelle tandklinik ønsker særligt at invitere dig, der er faldet ud af systemet, tilbage til regelmæssige eftersyn. Med en holistisk holdning til tandpleje, opfatter klinikken munden som en integreret del af kroppen og din generelle sundhed. Gode tænder og tandkød hører sammen med høj livskvalitet og ved at få eftersyn og tandrens et par gange årligt, er det hverken svært eller dyrt at opnå. 

Med dagens tilbud får du en tandundersøgelse med tandrens og to røntgenbilleder, og finder klinikken huller, får du oven i købet 20 % rabat på de to første fyldninger. Så er det ved at være på tide, at du lægger vejen forbi en tandlæge, er det nu, du skal overvinde skrækken.

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.04.2012 til 20.12.2012.

Bestil tid på tlf. 39 62 59 90 og oplys dit Downtown-referencenummer. Afbud skal ske senest 24 timer forinden.

Max 1 værdibevis pr. person

Max 250 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider: Efter aftale

Hjemmeside: www.hellerup-tandklinik.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Hellerup-Tandklinik
CVR: 27135706

Adresse

Rygaards Alle 8A, 1
2900 Hellerup
  • Hellerup-Tandklinik
    Tandlæge Susanne Hedegaard Drøjsbjerg
    Rygaards Allé 8 A, 1 sal
    2900 Hellerup
Vælg variation
Vælg variation