event_001.JPG
event_002.JPG
event_003.JPG
event_004.JPG
event_005.JPG
event_006.JPG
event_007.JPG

3 timers hardball på ny bane

199,- / 400,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

3 timers actionfyldt hardball for 1 pers. med udstyr, instruktør og frit antal kugler. Prøv den nye og hidtil bedste bane i Farum med fede faciliteter

Som en actionfilm med vennerne

Journalist: Severin Hygum

Copenhagen Eventcenter inviterer Downtowns actionhelte til sjov krigsleg på den hidtil fedeste krigsbane i Farum. Her er alt, hvad krigshjertet begærer i form af bygninger med justerbart lys, krigs-lydeffekter, åbne udendørsarealer og små ’camper’-gemmekroge. Oplev blandt andet suset, når militærbygningen belejret med terrorister skal indtages af SWAT-teamet med heftige skududvekslinger til følge.

Hardball minder meget om paintball. Forskellen er, at hardball er langt mere realistisk end paintball. Våbnene er ægte ombyggede håndvåben, dragterne og sikkerhedsudstyret er originalt, og så er det tilmed helt ufarligt at skyde omkring sig som en anden action-stjerne. Vi har selv prøvet at spille hardball med Copenhagen Eventcenter – og det kan anbefales.

Til Downtowns firmaudflugt foregik spillet i Lyngby, mens tilbuddet i dag foregår i Farum og Høje Taastrup. 

Banen i Farum blev indviet for nyligt og skulle være den hidtil bedste. Her er bl.a. bygninger med justerbart lys, udendørsareal, åbne områder og lukkede kroge – som taget ud af computerspillet Counter-Strike. Der er i Farum desuden mulighed for at  købe forfriskninger og billeder/video fra eventen.

Forholdene i Høje Taastrup er en smule anderledes. Terrænet her kan nemlig være sumpet op til flere dage efter regnvejr, og udstyret er mere begrænset i forhold til banen i Farum. I Høje Taastrup spiller du i dit eget tøj og der spilles udelukkende med pistol og sniper – ingen maskingeværer.

Mulighed for mørkespil

Vi spillede en aften i mørke, hvor politiholdet spillede med blåt, og terroristerne med rødt lys. Mørket gjorde ikke udfordringen mindre, men lyset gjorde det muligt at identificere venner og fjender. En masse heftige skudvekslinger og nogle timer senere var der næsten lige så heftig diskussion om, hvem der vandt flest runder, hvem der skød hvem og så videre. I alt en vild og sjov oplevelse.

Med instruktører og kugler ad libitum

De 3 timers spil var rigeligt for os, og som en ekstra bonus fik alle et ubegrænset antal kugler at spille med. Løber du tør, står der en instruktør klar til at fylde de ombyggede håndvåben op med nye kugler. 

Grib knoglen og ring til et par venner, der er med på en omgang live-action. Go, go, go!

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.04.2012 til 03.07.2012.

Max. 1000 værdibeviser til salg.

Book tid på booking@cph-eventcenter.dk i god tid. Oplys antal deltagere, alle referencenumre (ikke som pdf), kontaktoplysninger, mulige datoer/tidspunkter (gerne flere) samt telefonnummer.

Bemærk, at forholdene i Høje Taastrup er anderledes. Der udleveres ikke udstyr, terrænet kan være sumpet i flere dage efter regnvejr og der spilles kun med pistoler og snipere – ikke maskinpistoler o. lign.

Holdene er på min. 6 og max. 25 deltagere. Hold mindre end 20 deltagere kan blive lagt sammen.

De 3 timer er eventens totale varighed inkl. omklædning, instrukser mv.

Evt. afbud skal ske mindst 7 dage i forvejen, ellers indløses værdibeviset af hensyn til firmaets planlægning.

Tilbuddet gælder hele døgnet efter aftale og først-til-mølle-princippet.

Spørgsmål bedes sendes per mail. Meget vigtige/akutte henvendelser kan alternativt ske på tlf. 21 57 01 88 (SMS-beskeder besvares ikke).

Husk at medbringe et par praktiske sko og noget at drikke.

Dele af spillet kan foregå i mørke, alt efter vejr og præferencer.

De præcise adresser oplyses på en bekræftelses-mail senest 48 timer efter booking.Information

Åbningstider: Efter aftale.

Hjemmeside: www.cph-eventcenter.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Cph-eventcenter Lasergame
CVR: 25461282
  • Cph-eventcenter Lasergame
    Adresse følger i info-mail.
    www.cph-eventcenter.dk
Vælg variation
Vælg variation