kranio_001.JPG
kranio_002.JPG
kranio_003.JPG

Halv pris på 1 times kranio-sakral massage

275,- / 550,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på 1 times kranio-sakral massage, der er en afslappende og forløsende oplevelse hos terapeuterne Simona Petersen & David Carlsen i Indre By

Afslapning i krop og sjæl med kranio-sakral massageterapi

Skribent: Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre

Start 2011 på bedste vis, og giv dig selv en omgang sjæl- og kropsforkælelse med kranio-sakral terapi, der ved hjælp af blide tryk kan hjælpe kroppen til at genoprette ubalancer og løsne spændinger. Formålet med massagen er at påvirke kroppen til selvhelbredelse. Så lider du af f.eks. hovedpine, rygsmerter, piskesmæld, svimmelhed eller stress, er kranio-sakral terapi nyttigt for dine smerter eller symptomer

Hos klinikken tæt ved Vandkunsten i Indre By bliver du mødt med stille, blid musik, tændte stearinlys, duftende blomster og store smil fra indehaverne Simona Petersen og David Carlsen. De er begge uddannet kranio-sakral terapeuter og har flere års erfaring med behandlinger.

Det hele starter med, at I snakker om dine behov og din krops tilstand over et glas vand, mens I tuner ind på den følgende behandling. Du lægger dig på briksen, hvorefter du får lette tryk - som mikroskopisk massage - over det meste af kroppen. Det er ofte koncentreret omkring specielle steder i nakke, ryg, hoved og korsben.

"Mit mål er, at klienterne hos mig får nogle behandlinger, hvorefter de går ud og arbejder videre med sig selv. Jeg har særligt gode resultater med at afhjælpe skulderproblemer, skæv ryg, migræne, hovedpine, tinnitus, piskesmæld og forskellige psykiske tilstande som stress og angst," siger terapeut Simona Petersen.

I klinikken er der tid til dig og dine behov, ligesom Simona Petersen og David Carlsen føler, hvad din krop trænger til. Mange oplever en dyb form for afspænding på samme måde, som er man i en behagelig søvntilstand - men stadig er bevidst om omgivelserne og slapper af.

Selve massagen varer omkring en time, men du skal afsætte fem kvarter i din kalender, da der skal være tid både før og efter til en snak samt lige at lande igen efter en tur på briksen. Du skal ikke medbringe noget, og du beholder al tøjet på under hele behandlingen. Kranio-sakral terapi kan benyttes af alle lige fra nyfødte til ældre - og uanset køn.

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.01.2011 til 01.07.2011.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Max. 400 værdibeviser til salg.

Ved onlinebestilling skal nævnes, at man er downtown.dk kunde.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Der er åbent fra tidlig morgen til sen aften - også i weekenden.

Onlinebooking via: www.kranio-sakral-massage.dk
Yderligere information: www.being-you.dk

Anmeldelser

KSTforeningen

"Kranio-Sakral terapien giver vitaliteten et løft og har en almen gavnlig virkning på ens velbefindende og på livskvaliteten."


Set på www.kstforeningen.dk

Aftalepart

Kranio Sakral massage
CVR: 32711634

Adresse

Løngangstræde 18
kbh k
  • Kranio Sakral massage
    Løngangstræde 18, kld.
    1468 København K
Vælg variation
Vælg variation