glenn_001.JPG
glenn_002.JPG
glenn_003.JPG
glenn_004.JPG
glenn_005.JPG
glenn_006.JPG

1 times forløsende og lindrende manuvision-massage

299,- / 700,-
  • 57% rabat
  • Slutter om

Få 1 times dybdegående og forløsende manuvision-massage hos certificerede manuvision-behandler Glenn Carter, der har mere end 6 års erfaring

Overvældende forløsende behandling

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

Mine arme summer som en myretue, og mine fingre er fastfrosset. Jeg kan ikke knytte dem – de stikker bare lige ud som istapper på et tag. Jeg ligger på briksen hos Glenn Carter, som arbejder med at få mig ned i kroppen. Han masserer mig med forskellige teknikker, laver åndedrætsøvelser og taler til mig om mine smertepunkter for at skabe opmærksomhed omkring dem og forløse dem. Jeg hører, hvad han siger, men jeg har det som om, jeg er i en drøm, hvor jeg ikke kan bevæge mig. Min krop er uden for min kontrol.

Da han trykker på min mave og lysken, trækker min mund sig sammen som en knytnæve, og det dirrer omkring øjnene. Min krop reagerer, som om jeg er vred. Jeg kan slet ikke få nogle ord ud. Jeg ryster bare i frustration og afmægtighed. 

Jeg har aldrig før oplevet en så intens reaktion under massage. Det er både overvældende og grænseoverskridende. Overvældende fordi det er en flerdimensionel forløsning at give slip på sig selv, og grænseoverskridende fordi det er angstprovokerende at gøre det.

Hvad vil Glenn ikke tænke, hvis jeg begynder at græde eller sige underlige lyde? Kan jeg kontrollere det, hvis jeg gør det? Det er nogle af de tanker, der løber gennem mit hoved. Men faktum er, at du ikke skal kontrollere det. Når du slipper kontrollen, vil du opleve, at det slet ikke er så farligt, som du troede. Glenn er uddannet til at tage sig professionelt af dig, og han har selv været i samme situation. For 7 år siden lå han på briksen for første gang og mærkede den fornemmelse hans krop bar rundt på. Det var en skelsættende oplevelse, der førte ham til der, hvor han er i dag. 

Han lærer dig at slippe dine anspændtheder og mærke efter, hvad din krop fortæller dig. Samtidig er hankonstant opmærksom på, hvordan du har det, og selvom mit ansigtsudtryk siger noget andet, har jeg aldrig haft det bedre. Det føles forløsende at give min krop lov til at reagere sådan, som den har brug for.

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.04.2012 til 01.01.2013.

Bookning skal ske online på www.massagebehandler.dk.

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før på tlf. 26 82 82 94. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.

I forbindelse med genbookning får du 20% rabat på den efterfølgende behandling og 30% på et forløb, hvor du får en behandling om ugen i tre uger eller efter behov.Information

Åbningstider:

Man-fre efter aftale

Hjemmeside: www.massagebehandler.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Massagebehandler.dk v/ Glenn Carter
CVR: Har ikke noget

Adresse

Gammel Jernbanevej 6
2500 Valby
  • Massagebehandler.dk v/ Glenn Carter
    Gammel Jernbanevej 6
    2500 Valby
Vælg variation
Vælg variation