skiftlivsstil.nu_001.JPG
skiftlivsstil.nu_002.JPG
skiftlivsstil.nu_003.JPG
skiftlivsstil.nu_004.JPG
skiftlivsstil.nu_005.JPG

Få 1½ times kostvejledning hos Skiftlivsstil.nu

349,- / 1.050,-
  • 67% rabat
  • Slutter om

Bliv dårlige vaner kvit og få en sund & slank krop med 1 kostvejledningskonsultation hos Louise Djernes. Sessionen varer 1,5 time og foregår i Kbh K

Sund og slank med Skiftlivsstil.nu

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

  

Vidste du, at langt de fleste slankekure er sammensat på en måde, så de kilo du taber vender tilbage - og du faktisk ofte ender med at tage på? Du skal arbejde sammen med din krop og ikke imod den, hvis du ønsker en sund livsstilsændring. Hemmeligheden er at prioritere sundheden og tage et skridt ad gangen, kilo for kilo. 

Louise er uddannet ernæringsterapeut fra CET og Sundheds Ambassadør fra KEA. Hun har mange års erfaring i fitnessbranchen som holdunderviser med blandt andet pilates, og så er hun uddannet ergoterapeut med speciale i børn og kost. Hun afhjælper alt fra overvægt, barnløshed, hudproblemer, ustabilt blodsukker, stress, fordøjelsesproblemer eller overflødige kilo. Kombinationen af Louises uddannelser giver hende et bredt indblik i sine klienters enkelte tilfælde, og hun kan derfor give dig den optimale vejledning.

Det får du: 

1) Før konsultationen får du tilsendt 2 skemaer, som du skal udfylde. I det ene skal du notere din kost i 3 dage. I det andet skal du oplyse eventuelle symptomer, sygdomme osv. Du skal returnere skemaerne til Louise, så hun kan udarbejde din personlige kostvejledning og kostplan.

2) Selve konsultationen varer 1½ time. Her gennemgår i sammen de papirer, som du forinden har udfyldt. 

- Samtidig får du en introduktion til den kost og motionsplan, Louise har udarbejdet.

- Du får en fuld kropsanalyse, hvor du bliver vejet, får målt fedtprocent og fedt rundt om organerne, aflæst kroppens sammensætning, og I fællesskab sætter i så nogle hel- og delmål for dig.

- Som bonus får du 10 nemme, lækre og sunde opskrifter, der giver dig et godt fundament for din nye livsstil.

Bryd de dårlige vaner én gang for alle i fællesskab med Louise Djernes.

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.04.2012 til 26.07.2012.

Der skal bestilles tid (i tidsrummet man-fre 8-10) på tlf. 26 36 66 84. Husk at oplyse det er et Downtown-tilbud.

Før første konsultation får du tilsendt 2 skemaer, som du bedes udfylde og returnere til klinikken inden den endelige kostvejledning. I det ene bedes du notere din kost i 3 dage, og i det andet skal du beskrive eventuelle symptomer, sygdomme m.m.Information

Åbningstider:

Alle dage efter aftale (Tor og søn lukket)

Hjemmeside: www.skiftlivsstil.nu

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Skiftlivsstil.nu
CVR: 33432992
  • Skiftlivsstil.nu
    Fredericiagade 6, kld.
    1310 København K
Vælg variation
Vælg variation