sushistyle_001.JPG
sushistyle_002.JPG
sushistyle_003.JPG
sushistyle_004.JPG
sushistyle_005.JPG
sushistyle_006.JPG

Få 50 stykker luksussushi fra Sushistyle i Kbh Ø

259,- / 535,-
  • 52% rabat
  • Slutter om

Hos Sushistyle på Østerbro får du 50 stykker take away-luksussushi & 6 spring rolls. Der er sushilækkerier nok til 2-3 pers., så del det med vennerne

Go’ sushistyle hos Sushistyle

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

Sommeren står for døren, og det betyder ’wining and dining’ på grønne græsplaner, små bænke og  hyggelige altaner. Sushistyle på Østerbro giver dig alle muligheder for at nyde et fantastisk måltid med deres luksusmenu med 50 stykker sushi, hvor du som en ekstra sidegevinst får seks sprøde spring rolls med. Menuen er til 2-3 personer, så tag din veninde, kæreste, lillebror eller mor under armen – og nyd solen, samværet og sushien. 

Sushistyle er en nyopstartet lille restaurant, der ligger på ydre Østerbro ikke så langt fra Ryparken station. Kvaliteten illustreres i den nærmest kunstneriske tilberedning og opsætning af stykkerne - og afspejles i den rene og delikate smag, som frisk fisk har. Så glæd jer!

Det indeholder take away-menuen:

- 6 Futo Maki med crispy rejer

- 24 stykker Ura Maki deluxe med rundhåndede stykker af frisk California laks og spicy tun

- 8 Hoso Maki med cremet avocado

- 12 Nigiri toppet med silkeblød laks og tun og rejer og omelet

 - 6 sprøde spring rolls

Du får både Futo Maki, Ura Maki deluxe, Hoso Maki og Nigiri-stykker, så hvad enten du er til sprøde, lyserøde rejer, silkeblød orange laks, cremet grøn avocado eller frisk paprikarød tun får du stillet sulten og lysten hos Sushistyle. Mmmh!

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.04.2012 til 31.07.2012.

Ring og bestil dagen før du skal bruge din sushi på tlf.: 39 18 58 88.Information

Åbningstider: Man-søn: 15-22

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Sushi Style
CVR: 35130160

Adresse

Emdrupvej 8
2100 København Ø
  • Sushi Style
    Emdrupvej 8
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation