Cave_001.JPG
Cave_002.JPG
Cave_003.JPG

Halv pris på 5-retters indisk menu for 2 personer hos Restaurant Cave

255,- / 510,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på 5-retters indisk menu for 2 personer hos Restaurant Cave i Store Kongensgade. Indiske råvarer tilberedt med et europæisk tvist

Krydderi på tilværelsen

Skribent: Maria Jacobsen

Foto: Kim Bjærre

Vi har opdaget en ny indisk restaurant på Store Kongensgade i hjertet af København. Restaurant Cave er ejet og styret af to brødre, der begge har stor passion for den indiske madkultur. Chefkokken har mere end 25 års erfaring med at kokkerere indisk gourmet og byder på lækre velsmagende og farvestrålende retter.

Når du træder ind i Restaurant Cave, som ligger i kælderplan, bliver du mødt af et varmt og hyggeligt lokale. De små vinduer lader dig ane travlheden ude på gaden, men ellers er det som om tiden hernede er sat lidt ned i tempo. Eksotiske fisk i et stort akvarium danser roligt igennem det azurblå vand og hensætter dig allerede her mod de varmere himmelstrøg, mens det søde personale tager imod din bestilling.

Hvis du vil prøve at spise i mere autentiske omgivelser, kan du også nyde din middag i det flotte Mongul Lounge - også kaldet "Det kongelige rum". Her er pyntet op og indrettet i traditionel indisk stil, med flotte farverige stoffer i loftet, indisk importerede interiør, store bløde stole og dæmpet belysning.

Restaurant Cave udfordrer de gamle indiske opskrifter og traditioner. Det handler for dem om ikke at sidde fast i det traditionelle indiske, men om hele tiden at udvikle, prøve nyt og gøre bedre. Det gør de blandt andet ved at inkorporere små europæiske tvist - og på den måde tage det bedste fra de to verdener, som de kender.

Chefkokken skaber retter og menuer, der kombinerer indiske ingredienser, friske råvarer og indiske madlavningsteknikker med et europæisk design, der frembringer en karakteristisk fantastisk smag. For at få den gode smag frem i maden, kværner de selv deres krydderier. Menukortet skifter regelmæssigt, da årstiderne er med til at bestemme, hvilke råvarer, der er bedst - og dermed automatisk giver dig nye smagsoplevelser fra gang til gang.

Er juleanden også noget, du først skal gense til næste jul - så skulle du give dig i kast med indiske krydrede specialiteter sammen med en du holder af.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.01.2011 til 30.03.2011.

Max. 1 værdibeviser pr. person.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Søndag - torsdag: 17.00 - 23.00

Fredag - Lørdag: 17.00 - 24.00

(Køkkenet lukker 1 time før)

www.restaurantcave.dk

Aftalepart

Restaurant Cave
CVR: 33151837

Adresse

Storekongensgade 72
København K
  • Restaurant Cave
    Store Kongensgade 72
    1264 København K
Vælg variation
Vælg variation