paredese_001.JPG
paredese_002.JPG
paredese_003.JPG
paredese_004.JPG
paredese_005.JPG
paredese_006.JPG
paredese_007.JPG

Få 1 Paradisbuket fra Paradis Blomster på Chr.havn

99,- / 200,-
  • 51% rabat
  • Slutter om

Med en buket fra Paradis Blomster på Christianshavn, kan du skabe et paradis i din egen stue. Buketten er lavet af blomster i alle regnbuens farver

Skab et blomsterparadis i din egen stue

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

Perfekt beliggende ved den dejlige kanal på Christianshavn ligger blomsterbutikken Paradis Blomster. Butikken har ligget det samme sted i 17 år og er med tiden blevet en lille lokal perle, som lokalfolket elsker og kender – særligt for deres eksklusive og færdigbundede Paradisbuketter. 

Idet jeg nærmer mig butikken, kan jeg se de utallige farver, som pryder det lille fortov ude foran. Og da jeg  træder indenfor, bliver jeg først mødt af en farve- og dufteksplosion, som du kun finder i en blomsterbutik, og dernæst af den hjertelige Litte og hendes Paradis-piger.

Langs alle vægge, på alle borde og i alle kroge finder du de smukkeste blomsterbuketter i alle farver, former, størrelser og blandinger. Kreativiteten vil ingen ende tage, når Litte og de andre Paradis-piger konstruerer de flotteste buketter af både haveblomster som ridderspore, løvemund og syrener - og klassiske blomster nelliker, gerbera og roser. 

Vi kan ikke komme udenom, at intet er så smukt som friske blomster – hvad enten de kommer fra din egen eller din kærestes hånd. Så besøg Overgaden oven vandet og hop lige ind i paradis hos Paradis Blomster.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.05.2012 til 12.05.2012.

Bestil tid på tlf.: 32 54 35 51.

Det er vigtigt, at du ringer og bestiller dagen før, du skal bruge din Paradisbuket. På den måde sørger personalet for, at din buket er klar og pakket ind, når du afhenter den.

Max. 250 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider:

Man-fre: 10-18 & Lør: 10-15

Hjemmeside: www.paradisblomster.dk 

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Paradisblomster v. Malle Wetterslev
CVR: 18076284

Adresse

Ovengaden oven Vandet 48
1415 KBH K
  • Paradisblomster v. Malle Wetterslev
    Overgaden oven Vandet 48
    1415 København K
Vælg variation
Vælg variation