stoudio35_001.JPG
stoudio35_002.JPG
stoudio35_003.JPG
stoudio35_004.JPG
stoudio35_005.JPG
stoudio35_006.JPG
stoudio35_007.JPG
stoudio35_008.JPG
stoudio35_009.JPG

Dameklip og hovedmassage i kendis-salon Studio 35

320,- / 640,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Exceptionel dameklip, hovedbundsmassage og føn i kendis-salonen Studio 35 hvor bl.a. Medina, L.O.C og Rasmus Seebach bliver klippet og stylet

Hårklip med stjernestøv

Journalist: Severin Hygum og Maja Grønbæk

Nogle gange er det fedt at møde mennesker, der kan tilbyde noget ekstra og ikke er bange for at skille sig ud fra det middelmådige. Sådanne mennesker og sådan en atmosfære er der omkring det kendte Studio 35 i Studiestræde - og det har mange kunder stor glæde af. Blandt nogle af dem er LOC, Cutfather, Medina og Remee.

Studio 35 er netop nyrenoveret og udstyret med helt nyt inventar; massagestole, frisørstole og lunende varme i gulvet. Da jeg træder ind i den lækre salon, kommer den ene af de to indehavere Victor straks over og hilser. Jeg har ikke mødt ham før, men han virker alligevel bekendt. Victor fortæller om deres tilgang til faget og kunderne.

"For os er det vigtigt, at kunden ikke bare føler sig som én i rækken, men at der bliver gjort det bedste for den individuelle. Håret skal klippes, så de ikke bare er tilfredse men begejstrede for resultatet", forklarer stylisten Victor, som har 10 års erfaring i branchen og har været med i udviklingen af deres egen produktserie.

At de hos Studio 35 kan noget ekstraordinært, får jeg yderligere bekræftet, da jeg hører lidt mere om deres kunder og tidligere opgaver. Blandt dem er kendte artister og tv-personligheder som Medina, Remee, Joey Moe og Rikke Gøransson, og det kræver sit at være ansvarlig for deres fremtræden på billeder og i TV, som ofte foregår live.

I samme øjeblik går det op for mig, at grunden til jeg synes, at jeg har set Victor før, er de utallige gange han i TV har stylet forskellige danskere, og at han er skønhedsekspert i blandt andet Go' Morgen Danmark og Voice TV. Det samme gælder for medindehaveren Marco, som også har været med til at style mange af de kendte navne.

Man kan roligt sige, at man hos Studio 35's team er i trygge hænder, og drømmer du om en fed og personlig frisure, der er en TV-stjerne værdig, er der ikke mange andre saloner, der matcher.

Med dagens tilbud får du ikke kun en ekstraordinær hårbehandling til halv pris. Salonen giver også mulighed for 50% på produkter fra Gold-serien i salonen på dagen.

Tilbuddet indeholder:

Vask med hovedbundsmassage

En dameklip

Føntørring

Mulighed for at købe salonens produkter fra Gold-serien til halv pris

Betingelser

  • Kan indløses fra 25.04.2012 til 25.07.2012.

Bestil tid på tlf. 33 33 83 82.


Ved klipningen får du 50% på alle produkter fra Gold-serien.


Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider:

Man-fre: 10-18

Lør: 10-14

 

Hjemmeside: www.chaochao.dk


Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Studio 35
CVR: 36410957

Adresse

Studiestræde 35
1455 København K
  • Studio 35
    Studiestræde 35
    1455 København K
Vælg variation
Vælg variation