Gobye_001.jpg
Gobye_002.jpg

Lækker mini MP3-afspiller fra GoBuy.dk

149,- / 319,-
  • 53% rabat
  • Slutter om

Nyd sommeren med musik i ørerne - vælg mellem 4 flotte farver & få 1 x mini MP3-afspiller med 4 GB hukommelse fra GoBuy.dk leveret til din dør

Musik til din sommer på farten

Journalist: Rose Maria Værnet

En mini MP3-afspiller er et must til en sommer på farten. Det har fyrene bag den nystartede webshop GoBuy.dk regnet ud. Med GoBuy.dk satser de på at holde fingeren på pulsen og udvælge fede produkter i tråd med tidens trend. Og i dag slår de over halvdelen af prisen af den lille MP3-afspiller.

MP3-afspillerens minimalistiske design uden display og dens simple shuffle-funktion gør det nemt for dig at lytte til din yndlingsmusik - nummer efter nummer. Du sætter den bare til din computer derhjemme ved hjælp af det medfølgende USB-stik og kan så overføre cirka 1000 sange til den 4 GB store hukommelse.

Med den lille størrelse, vægtløse udformning og praktiske clip på bagsiden kan du også nemt fastgøre din MP3-afspiller til trøjen eller T-shirten, når du skal ud at løbe din krop strandklar.

Du kan selvfølgelig også tilslutte MP3-afspilleren til en højttaler og nyde din spilleliste derhjemme eller dele din musik med vennerne i en af byens sommersummende parker – for eksempel ved hjælp af en transportabel minihøjttaler, som webshoppen GoBuy også udbyder. MP3-afspilleren holder til helt op til 8 timers spilletid.

Når du køber din MP3-afspiller her på Downtown.dk, vælger du selv mellem de fire fede farver; sort, sølv, blå og pink. Anfør din leveringsadresse, og så vil GoBuy sende dig din MP3-afspiller inden for 14 dage. Fragten er inklusiv i tilbuddet. Der medfølger hvide hovedtelefoner, USB-stik samt dansk manual.

Specifikationer:

- Hukommelse: 4 GB

- Spilletid: Op til 8 timer

- Batteri: Indbygget Lithium-ion

- Output: Jack 3,5 mm.

- Filformater: MP3, WMA, WAV, WMV

Betingelser

  • Kan indløses fra 25.04.2012 til 24.05.2012.

Du vælger selv farve og indtaster leveringsadresse ved køb på Downtown.dk. GoBuy.dk afsender din MP3-afspiller inden for 14 dage til den anførte adresse. Levering af inklusiv i prisen.

 

Intet max. på værdibevis pr. person.

Intet max. på værdibeviser til salg.Information

Hjemmeside: www.gobuy.dk

 

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

GoBuy.dk
CVR: 34385556

Adresse

Overgaden Neden Vandet 45
1414 København K
  • GoBuy.dk
    www.gobuy.dk
    info@gobuy.dk
Vælg variation
Vælg variation