lajla_001.JPG
lajla_002.JPG
lajla_003.JPG
lajla_005.JPG
lajla_006.JPG
lajla_007.JPG

1 times clairvoyant-session og tarotkortlæsning

299,- / 650,-
  • 54% rabat
  • Slutter om

Prøv 1 times clairvoyant-session og tarotkortlæsning, som giver dig energi til at tage det næste skridt - hvem ved, hvor det fører dig hen?

Flirter du også med den spirituelle verden?

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

Jeg glæder mig til at møde Lajla Glumby, da jeg sidder i toget på vej mod hendes lille, intime klinik i Lyngby. Men jeg er også skeptisk, fordi den spirituelle verden har været udsat for meget svindel. Jeg er både nysgerrig efter at finde ud af, hvad Lajla Glumby kan sige om mig og spændt på at opklare, om jeg tror på clairvoyance.

Vi sidder over for hinanden i hendes klinik, hvor smukke tarotkort pryder væggene. Hun lukker øjnene, koncentrerer sig dybt og begynder at fortælle mig om mig selv. Strømmen af ord afbrydes kun af korte koncentrationsmomenter, hvor hun igen lukker øjnene og lytter efter.

Lajla Glumby fortæller mig mange personlige ting. Jeg overvejer et øjeblik, om hun har googlet mig. Men som så mange andre har jeg lavet en Google-søgning på mig selv og ved, at det hun fortæller mig ikke er oplysninger, man kan få fra internettet.

Hun fortæller mig blandt andet om min trang til at udtrykke mig skriftligt og musikalsk. Jeg er overrasket over hendes præcision, men clairvoyancen er også er diffus. Hun fortæller mig ikke om konkrete episoder, men fortæller mig om specifikke karakteristika der kun passer på mig (og eksempelvis ikke på mine veninder).

Efter clairvoyancen får jeg en 5-kortslæsning. "Jeg kan ikke spå med kortene. Det er ikke dét, de kan. Vi har selv svarene indeni, og kortene hjælper os med at se dem," fortæller Lajla Glumby, da hun rækker mig tarotkortene. Jeg skal selv blande dem og udvælge mine kort, så min energi kommer ind i dem.

De fleste af mine kort er bægere, som symboliserer følelser. "Du har meget dybe følelser, men du viser dem ikke klart. Vis dine følelser og træd i karakter," siger Lajla Glumby.

Da sessionen er forbi, har jeg fået rigtig meget information. Mit hoved summer og nye inspirerende tanker pibler frem, mens jeg glider tilbage mod byen i S-toget.

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.04.2012 til 13.07.2012.

Booking på tlf. 27 28 82 96 mellem kl. 9-16 på eller på mail lg@lifejourney.dk.

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før på tlf. 27 28 82 96. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider: Man-fre: Efter aftale

Hjemmeside: www.lifejourney.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Life Journey Institute
CVR: 18476185

Adresse

ulrikensborg plads 10e 32 Lyngby
2800 Kongens Lyngby
  • Life Journey Institute
    Emil Pipers Vej 32 st. tv.                
    2800 Kgs. Lyngby
Vælg variation
Vælg variation