barselone_001.JPG
barselone_002.JPG
barselone_003.JPG
barselone_004.JPG
barselone_005.JPG
barselone_006.JPG

Mæsk jer i nachos & 2 valgfrie cocktails

99,- / 215,-
  • 54% rabat
  • Slutter om

Mæsk jer med 1 klassisk omgang nachos med cheddar, guacamole, oliven og jalapeños og nyd 2 valgfrie cocktails hos Restaurant Barcelona på Fælledvej

Klassisk cafétreat på trendy Nørrebro – sådan!

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

De fleste unge københavnere vil måske genkalde sig Barcelona som det populære gå-i-byen-sted beliggende i Nørrebros hyggeligste område omkring charmerende Sankt Hans Torv, trendy Elmegade og den lukkede del af Nørrebrogade. Men Barcelona er bestemt mere end kulørte drinks og bragende musik; faktisk har stedet eksisteret i 30 år som moderne café om dagen, restaurant om aftenen og bar og klub i nattetimerne.

Da jeg besøger stedet, må jeg selv skammeligt indrømme over for de herligt humørstemte indehavere, at jeg kun har oplevet sidstnævnte. Jeg var faktisk ikke engang klar over, hvor caféhyggeligt en stemning Barcelona kunne have sådan en torsdag eftermiddag med hvide duge, blomster og bloklys på bordene, en indbydende, renoveret bar med rødt baggrundslys og vinduer fra gulv til loft mod Nørrebro-summende Fælledvej.

Fotograf-Kim og jeg brokker os ikke over at skulle kvalitetsteste den mundvædende café-treat for jeres skyld. Dagens tilbud står nemlig på en imponerende omgang sprøde nachos godt snasket ind i cheddar og med smagfulde oliven, røde jalapeños og gavmilde mængder cremefraiche, tomatsalsa og hjemmelavet guacamole, som jeg næsten ikke kan få nok af. Det store drinkskort bugner af populære cocktails, og er du heldig, kan du opleve den charmerende bartender kaste lidt med flaskerne. 

Efter mit besøg hos Barcelona kan jeg sikkert sige, at man må være godt tosset for ikke at nyde de mexicanske cafélækkerier – om det så bliver som en pause fra shoppingturen, som pleje af tømmermændene efter en vild aften med drengene eller som en omgang hygge med familien på vej i Empire Bio.

Glæd jer til:

- 1 stor tallerken nachos med cheddar, tomatsalsa, guacamole, cremefraiche, oliven og jalapeños til deling.

- 2 cocktails til en værdi af 70 kroner stykket eksempelvis Mojito (bacardirom, rørsukker, frisk lime, mynte, danskvand), Pina Colada (bacardirom, kokossirup, ananasjuice, fløde, malibu), Cosmopolitan (vodka, triple sec, sour, tranebærjuice) eller Frozen Daquiri (bacardirom, triple sec, sour, jordbær.)

Velbekomme!

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.04.2012 til 19.07.2012.

Værdibeviset kan indløses tirsdag-fredag mellem klokken 11 og 22. 

Bordbestilling er påkrævet på tlf. 35 35 76 11. Køkkenet lukker kl. 21.45. 

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Max. 1000 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider:

Tir-ons: 11-02

Tor-lør: 11-05

Søn-man: Lukket

Hjemmeside: www.restaurantbarcelona.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Restaurant Barcelona
CVR: 28910045

Adresse

Fælledvej 21
2200 København N
  • Restaurant Barcelona
    Fælledvej 21
    2200 København
Vælg variation
Vælg variation