madsynegi_01.jpg
madsynegi_02.jpg
madsynegi_03.jpg
madsynergi_04.jpg
madsynergi_005.jpg

Gastronomisk take away-menu hos Mad|Synergi

199,- / 398,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Forkæl jer selv med en gourmet-take away-menu for 2 personer - Mad|Synergi slår benene væk under både vesterbrogenserne og madmagasinet Gastro

Gourmetmad til folket – velbekomme!

 

Journalist: Rose Maria Værnet

 

Det gastronomiske koncept Mad|Synergi har en vision: at levere gourmetmad i verdensklasse til en pris, vi alle kan være med på. Take away-butikken på bedårende Værnedamsvej er deres bud på en nutidig købmand, hvor varerne på hylderne er lavet med den kærlighed, tid og omhu, som en moderne familie ikke altid har overskud til. Retterne er lavet på årstidens grøntsager, gode stykker kød, smagfulde desserter og nybagt brød.

 

Deres convenience-koncept betyder, at I selv kan styre, hvornår I vil spise gourmetlækkkerierne. Kokkeholdet forbereder bare de fantastiske retter til jer, så I kan komme ned i butikken uden varsel, købe dem med hjem kolde og på kun 15 minutter tilberede og servere en exceptionel omgang kokkekunst.

 

For sit gastronomiske niveau, rimelige priser og hurtige koncept er Mad|Synergi i det nyeste Gastro-magasin blevet fremhævet som en af favoritterne blandt otte fremhævede, københavnske take away-steder.

 

Kokkene bag Mad|Synergi, Jeppe Graa og Henrik Junker, er heller ikke hvem som helst. De har begge erfaringer fra både Michelin-restauranter og det danske kokkelandshold, men valgte i 2008 at skifte fokus fra de få til de mange og tilbyde ekstraordinær gourmetmad til os almindelige københavnere. Essensen af en gourmetoplevelse er netop samspillet - synergien - mellem ingredienserne i en ret, og denne behersker kokkene hos Mad|Synergi til fulde.

 

I kan altså godt regne med en fantastisk madoplevelse to go, når I hiver jeres veltillavede retter fra Mad|Synergi på Værnedamsvej jer hjem. Og med den lette opvarmningsvejledning ved hånden, kan I færdigtilberede og sætte den lækre menu på bordet, når det passer jer. Ved køb af tilbuddet får I i øvrigt et ven-af-huset-kort ved hånden, der giver rabat på 15 % i købmanden på Værnedamsvej fremadrettet.

 

Menuen for 2 personer består af:

- Unghanebryst med svampepuré & ærteskud

- Pastasalat med persillepesto & syltede svampe

- Rosévin

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.04.2012 til 22.07.2012.

Tilbuddet på menuen for 2 personer gælder til købmanden på Værnedamsvej 4 og kun menuen til opvarmning derhjemme. OBS: I skal ikke ringe og bestille i forvejen, men bare komme forbi købmanden i åbningstiderne og hente menuen. Ved køb af tilbuddet kan I få et ven-af-huset-kort hos Mad|Synergi, som giver 15 % i deres købmand på Værnedamsvej fremadrettet.Information

Åbningstider:

Tir-fre: 12.30-19.30

Lør: 10-17

 

 

Hjemmeside:

www.madsynergi.dk

Anmeldelser

Fantastisk lækkert

Det er nu fjerde gang vi har hentet mad herfra, og vi har STADIG absolut ikke andet end positive ting at sige om stedet :-)

Velsmagende, lækkert tilberedt, yderst rimeligt i pris og utrolig høflig betjening hver gang.

Vi kommer igen!!! :-)

 

Bedste take away!

Har prøvet Madsynergi for 1. gang i aften - og ikke for sidste gang! Købte tre retter, og ALT var super tilberedt og tilsmagt, så kendte retter fik et twist og blev ekstra lækre - kan anbefale det hele! Klart det bedste take away-måltid, jeg (endnu) har fået :)

 

- Set på AOK

Aftalepart

MadSynergi
CVR: 31476852
  • MadSynergi
    Værnedamsvej 4
    1819 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation