hb_care_bh_001.JPG
hb_care_bh_004.JPG
hb_care_bh_005.JPG
hb_care_bh_006.JPG
hb_care_bh_007.JPG

75 min. ansigtsbehandling med ny hudplejeteknologi

225,- / 450,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 75 min. ansigtsbehandling hos MB Care HB – de benytter den nyeste hudplejeteknologi med Galvanic Spa System, som udretter mirakler for din hud & rynker

Fra sveske til blomme

 

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

 

MB Care HB ligger på den hyggelige Dybbølsgade et stenkast fra Dybbølsbro station. Klinikken har en behagelig atmosfære, der kun bliver endnu mere behagelig af Janne og Inges venlige smil, der byder mig velkommen. Begge kvinder fortæller med smittende entusiasme, hvad der gør deres klinik speciel: De tilbyder behandlinger med det nye hudplejeapparat Galvanic Spa System, der fjerner rynker og bremser hudens ældningsproces.

 

Teknikken bag: 

Galvanic Spa System arbejder med det, der hedder ageLOC-teknologi. Via særlige galvaniske strømme går GSS-apparatet ind og påvirker de gener, som har indflydelse på, hvordan vi ældes. Via positive og negative ioner stimuleres generne, og det er på den måde muligt at fjerne de nuværende ældningstegn og bremse de nye. GSS er en patenteret hudplejeteknologi med dokumenteret effekt, og resultaterne ser du hurtigt.

 

Ansigtsbehandlingen varer 75 minutter og inkluderer: 

•Afrensning

•Peeling

•Behandling med GSS-apparatet med 2 forskellige PH-geléer

•To forskellige masker; en rensende lermaske og en fugtgivende crememaske

•Dagcreme med ageLOC-effekt

 

Min oplevelse:

På trods af mine (kun) 22 år, har jeg fået nogle små ’mascararynker’ i panden. Udover det har jeg en utrolig sart hud, og for meget skrubberi kan godt få den til at blive rød. Derfor er jeg nervøs, da behandlingen går i gang. 

 

Både afrensningen, peelingen og lermasken er overraskende milde ved huden – så selv min divahud kan være med. Behandlingen med GSS-apparatet er fuldstændig smertefri, og geléerne er dejligt kølende og opfriskende. Fugtmasken er vidunderlig, og den velduftende ageLOC-ansigtscreme er det afsluttende prik over i’et. 

 

Efter behandlingen er min hud blød og fin, og mine små rynker i panden er helt væk. Som bonus fortæller Janne og Inge mig, at min huds ældningsproces er stoppet i de næste 24 timer. Da jeg går fra klinikken, føler jeg mig som en ung, fast blomme uden røde plamager – yay!

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.04.2012 til 05.08.2012.

Bestil tid på hverdage mellem kl. 15-17 på telefon eller mail:

21 64 79 43 (eller 40 97 23 06), chik49@live.dk 

 

Max. 1 værdibevis pr. person

 

Max. 400 værdibeviser til salgInformation

Åbningstider: Efter aftale

 

Hjemmeside: www.mbcarehb.dk

 

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

MB Care HB
CVR: 12166826
  • MB Care HB
    Dybbølsgade 21 st. tv.
    1721 København V
Vælg variation
Vælg variation