30._001.jpg
30._002.jpg
30._003.jpg

Halv pris på den opstrammende og udrensende kropsolie Cleansing Body Oil

99,- / 198,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Halv pris på den opstrammende og udrensende kropsolie Cleansing Body Oil med enebær og cypres fra det økologiske kvalitetsmærke Primavera Life

Førsteklasses økologisk kropsforkælelse

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Julen er ved at være overstået, og nu er det snart tid til at gøre huden forårsklar. Cleansing Body Oil fra Primavera er en opstrammende og afgiftende kropsolie, som samtidig giver masser af fugt til den tørre og trætte vinterhud. Primavera producerer udelukkende gode økologiske ansigts- og kropsplejeprodukter til kvalitetsbevidste forbrugere, professionelle massører og anerkendte kosmetologer.


Lige så smuk som sneen er, lige så hård er kulden ved vores hud. Vi pakker os ind i tykke frakker, halstørklæder, vanter og huer, men minusgraderne sniger sig alligevel forbi alle lagene og efterlader en tør hud, der skriger på fugt.

Med dagens tilbud får du et ultimativt kropsplejeboost i form af Primaveras økologiske Cleansing Body Oil. Den indeholder enebær, som er vandrivende og derfor meget effektiv for kroppen, når det kommer til at udskille affaldsstoffer og rense huden. Cypres er også en vigtig ingrediens, der ligeledes er meget vandrivende og samtidig blodrensende, som kan modvirke cellulitis - appelsinhud. Sammensat betyder det, at bindevævet stimuleres, hvilket giver en flot, frisk og glat hud.På grund af de meget virksomme stoffer har Cleansing Body Oilen også vist gode resultater i behandling af akne, eksem og fedtet hud, men produktet kan naturligvis også anvendes som almindelig massageolie.


Olien kan bruges af både mænd og kvinder, men må ikke anvendes af gravide på grund af den meget vandrivende og udrensende effekt.Ved køb af dagens tilbud kan Cleansing Body Oil afhentes hos to af Primaveras forhandlere i København. Du vælger selv, om du vil hente olien hos Helsehuset på Gl. Kongevej eller hos My Favourites Things i Jægersborggade på Nørrebro. I Primaveras ånd kommer din Cleansing Body Oil i 100% bionedbrydelig emballage.

Betingelser

 • Kan indløses fra 03.01.2011 til 03.02.2011.

Max. 3 værdibeviser pr. person.

Max 500 værdibeviser til salg.

Kan afhentes både hos Helsehuset og hos My Favourite Things.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Helsehuset:

Mandag - Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 09.00 - 13.00

My Favourite Things:

Tirsdag - Fredag: 12.00 - 18.00
Lørdag: 11.00 - 15.00

Yderligere oplysninger hos Primavera Life DK:

www.primaverashop.dk

Tlf. 4144 4760

Aftalepart

Primavera Life
CVR: ??
 • Primavera Life
  Helsehuset
  Gl. Kongevej 92
  1850 Frederiksberg C
 • Primavera Life
  My Favourite Things
  Jægersborggade 45, kld. th.
  2200 København N.
Vælg variation
Vælg variation