Nytårsfest uden gastronomiske genveje
Skribent: Julie Vibe Michelsen
Foto: Kim Bjærre
Med denne 4 retters menu får du en oplevelse som på de bedste
restauranter - bragt direkte til din nytårsfest. Alt er hjemmelavet
fra bunden, smagsnuancerne er nøje afstemt med hinanden, råvarerne
er af højeste kvalitet, anretning og udseende er gennemtænkt til
mindste lille bitte detalje - og vent bare til duften breder sig
over bordbomberne. Med dagens tilbud kan du trygt hoppe ind i det
nye år med overskud til de sene timer på dansegulvet.
Den perfekte vært i den perfekte verden har fuldstændig tjek på
alt fra indretning, outfit og madlavning på årets sidste aften -
men ingen siger, at du ikke godt må snyde lidt. En vellykket fest
er som bekendt ikke rigtig vellykket uden god mad på bordet, og da
vi jo nødigt vil gå på kompromis med hverken festdress eller
bordpynt, så er Madministeriet en både lækker og komfortabel
løsning til at få det hele til at spille på en gang. Her findes
ingen gastronomiske genveje. Deres udgangspunkt er ganske enkelt
kvalitet og kvantitet til fornuftige priser. Og med dagens tilbud
går din nytårsmenu hen og bliver en rigtig billig og lækker
fornøjelse.
Slip for at skulle gennem snedriverne for at slæbe bæreposer fra
supermarkedet, lad kogebøgerne stå på hylden og glem alt om gryder,
pander, decilitermål, sure karklude, rasp i håret og tøj der lugter
af sveden torsk. Madministeriets kokke står for det hårde
gastronomiske arbejde og sørger for, at du bliver den bedste udgave
af dig selv på årets sidste aften.
Nytårsmenu:
Til fordrinken, når gæsterne ankommer:
Sprøde bruschetta med tomat og basilikum og indbagt chorizo med
soltørret tomatpesto
Forret:
Varmrøget laks anrettet på sprød dildsalat, med grønne asparges.
Hertil serveres vaniljestegte krebsehaler samt spinat flan og kold
jomfruhummer creme
Hovedret:
Grillet tournedos af danske oksemørbrad, ca. 200 g., stegt med tre
slags peber og serveret med sprød kartoffeltimbale og langtidsbagte
dadeltomater. Hertil sauté af honningbagte rodfrugter vendt med
friske krydderurter samt cremet trøffelsauce
Dessert:
Lun chokoladefondant serveret med kompot af vanilje, syltede
vinterbær samt limecreme og frisk mynte
Vin:
En halv flaske rød- eller hvidvin pr. kuvert. Du bestemmer selv
farven - alt efter om du vil nyde et par glas til laksen eller
oksemørbraden
Levering til hoveddør:
Kvit og frit (dog kun i Storkøbenhavn)
Godt nytår!