50% på 2 liter hjemmelavet is fra Frost Factory

Frost Factory har deres egen
produktion af is

Johannes Nidam

Hos Frost Factory er det lysten og passionen for lækker, hjemmelavet italiensk is, der driver værket. Det lille, hyggelige familieforetagende kombinerer det bedste fra den stolte italienske istradition med en sjov og innovativ tilgang fra USA: på butikkens kolde frostplade kan man designe sin helt egen is ved at blande alverdens lækkerier i. Med Dagens Tilbud får du 2 liter is for halv pris, som du kan tage med hjem og servere for familie og venner.

For nogle år siden tog familien Koppel på ferie i San Diego, og efter en is-smagning fik faderen, Ole Koppel, en idé, der ikke ville give slip: han ville - fordi det kunne være sjovt - starte en isbutik i København. I 2005 blev feriedrømmen til virkelighed, og Frost Factory åbnede i Nordre Frihavnsgade lige ved Trianglen. Familiens døtre fandt på navnet, og hele familien blev involveret i ture til ismesser i Italien, import og ikke mindst den daglige produktion og (naturligvis) isspisning.

Som de første i Danmark begyndte Frost Factory at mixe is på en specialdesignet frostplade, hvorpå man kan blande for eksempel brownies, nødder, vingummibamser, chokolade eller frisk frugt i sin is. På den måde kan du kreere lige netop den isvariant, du har lyst og fantasi til.

Butikkens italienske is bliver nøje udvalgt af familien selv, og hver dag bliver der lavet frisk is på stedet. Frost Factory har to små forretninger, men de har et et bredt og varieret sortiment af kvalitetsis, - lige fra eksotiske sorbetvarianter til cremede chokoladetyper. Frost Factory laver også smoothies og milkshakes med den italienske is, og de smilende ansatte eksperimenter selv løbende med nye smagsvarianter, ligesom de gerne modtager forslag fra butikkens kunder.  Flere af Frost Factorys isvarianter er fedtfattige, og nogle indeholder oven i købet fiber. Så der er rig mulighed for at prøve en ny slags is eller to italienske favoritter.

Betingelser

 • Kan indløses fra 09.07.2010 til 07.10.2010.

Ingen betingelserInformation

Åbningstider:

Alle dage kl. 12-22
(Hvis vejret ikke for dårligt)

www.frostfactory.dk

 

Anmeldelser

mitkbh.dk

"Italiensk inspireret is, max 24 timer gammel. og der er hele tiden nye variationer og smagsoplevelser, uhmmmm. Jeg har allerede været og købe min første sommeris - chokolade og melon er super."

Set på mitkbh.dk

AOK

"Må indrømme jeg er blevet afhængig stamkunde - hurra for sommeren er på vej!"

Set på aok.dk

Aftalepart

Frost Factory 2
CVR: ??
 • Frost Factory 2
  Frost Factory
  Nordre Frihavnsgade 2
  2100 Kbh. Ø
 • Frost Factory 2
  Frost Factory
  Sankt Hans Torv 3
  2200 Kbh. N
Vælg variation
Vælg variation