Golf_001.jpg
Golf_002.jpg
Golf_003.jpg
Golf_004.jpg
Golf_005.jpg
Golf_006.jpg
Golf_007.jpg

Golfkursus for 2 pers. hos Vallø Golfklub i Køge

295,- / 599,-
  • 51% rabat
  • Slutter om

Golfkursus for 2 pers. hos Vallø Golfklub. Kurset er for begyndere og indeholder bl.a. spil på klubbens 9-hullers bane

Er du den nye Tiger Woods?

Journalist: Marie-Louise Svanberg

Den udendørs golfsæson er lige om hjørnet, og nu kan I lære, hvordan køllerne skal svinges på grønsværen. Med dagens tilbud guider Vallø Golfklub jer gennem spillet med et introgolf-kursus for 2 personer. 

Kurset indeholder først og fremmest en grundig introduktion til spillet og de helt grundlæggende golf-teknikker. Herefter skal I ud og prøve teknikkerne af i praksis, med et spil på egen hånd på klubbens 9-hullers intermediate bane. Banen er designet af den engelske banedesigner Chris Haspell, der har hentet sin inspiration fra de britiske in-land heathbaner. Golfbanen er let kuperet og er kendetegnet ved hurtige sommergreens året rundt.

Hvis I efter kurset er blevet fuldstændig bidt af sporten, er det muligt at købe et prøve-medlemskab til Vallø Golfklub for blot 1250 kr. for 6 uger. Medlemskabet giver jer yderligere 5 golflektioner hos en PGA-instruktør (Professional Golfers Association), teoriundervisning ved klubbens begynderudvalg, fast ugentligt spil på 9-hullers banen, samt fri adgang til klubbens træningsfaciliteter.

Så kom af sted og find jeres rette golfform og hils foråret velkommen med en omgang på greenen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 20.04.2012 til 31.12.2012.

Efter køb skal du bestille tid, ved at kontakte Vallø Golf på e-mail: info@valloe-golf.dk eller tlf. 56 29 00 14. Husk at gøre opmærksom på at der er tale om et Downtown-tilbud.

OBS: Efter introduktion spilles der på egen hånd på 9-hullers intermediate bane Information

Åbningstider:

I sæsonen 1. april–31. oktober er der åbent alle dage

Hjemmeside: www.valloe-golf.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Vallø Golfklub
CVR: 27 46 83 65
  • Vallø Golfklub
    Køgevej 87
    4600 Køge
Vælg variation
Vælg variation