Barito_000.jpg
Barito_001.jpg
Barito_002.jpg
Barito_003.jpg
Barito_004.jpg
Barito_005.jpg
Barito_006.jpg
Barito_007.jpg
Barito_008.jpg
Barito_009.jpg
Barito_010.jpg
Barito_011.jpg

Lækkert armbåndsur fra det trendy danske mærke BARITO

1.118,- / 2.795,-
 • 60% rabat
 • Slutter om

Få fingrene i 1 lækkert unisex-armbåndsur fra det trendsættende, danske mærke BARITO - vælg mellem 5 farver & modellerne Paris & Saint Andre

Dansk design, når det er bedst

Journalist: Rose Maria Værnet & Durita Dybczak

BARITO har haft succes lige siden de i 2004 lancerede deres første kollektion af ure og solbriller. Det danske brand har nu status som high end-fashionbrand på niveau med de største internationale mærker. Ambitionerne er høje, og det kommer til udtryk i alt fra indpakning til udseende og kvalitet.

På grund af BARITOs lynhurtige spot af tidens tendenser, betragtes de som innovative og trendsættende på accessory-scenen. Med deres CELEBRITY-linje har kendisser såsom Søs Fenger, Nik & Jay og Kenneth Carlsen sat ansigt til mærket.

I designet af deres armbåndsure får de inspiration fra fashionable verdensbyer og kombinerer gerne det robuste med det feminine, det sportslige med det klassiske og det eksperimenterende med det moderne – altid i højkvalitetsmaterialer som læder og rustfrit stål.

Dit københavnske designerur

Med dagens tilbud kan du spare hele 60% på et af BARITOS lækre unisex-armbåndsure. Så har du længe gået og drømt om et ægte kvalitets-ur i dansk design til dig selv, eller er din kærestes fødselsdag lige om hjørnet, er det med at slå til nu.

Uret er et sportsinspireret cronograph-dykkerur med dato og stopfunktion i vandafvisende materiale, rustfrit stål, en kraftig stålkasse og to forskellige remme hhv. i gummi og ægte læder. Det robuste ur egner sig til fysisk udfoldelse på land eller i en vanddybde på op til 50 meter.

Du vælger imellem to populære modeller og fem sommertrendy farver. Modellen Saint Andre de Cubzac fås i sort, grå, rød, gul og orange, mens modellen Paris fås i sort, rød, gul, orange og hvid med sort rem.

Dit ur kommer i en lækker box med en ekstra læderrem og stiklinger i samme farve som urskiven, som nemt kan skiftes, så du kan bruge uret til både fysiske aktiviteter og klassisk hverdagsbrug.

Uret leveres med 2 års garanti, og du skal selv hente dit ur hos BARITO på Vesterbrogade 63 i de angivne åbningstider eller hos Downtown Droppoint efter d. 30. april.

Betingelser

 • Kan indløses fra 20.04.2012 til 21.05.2012.

Uret skal afhentes hos BARITO indtil d. 30. april på Vesterbrogade 63, 1. sal i de angivne åbningstider. Efter d. 30. april kan uret afhentes hos Downtown Drop Point, Trommesalen 7, 1614 København V i åbningstiderne mandag-torsdag 15-18 og fredag 15-17, indtil d. 21. maj 2012. Information

Åbningstider:

Man-tor: 10-18

Fre: 10-16

Hjemmeside: www.barito.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

BARITO, Designs of Copenhagen
CVR: 31786746

Adresse

Flæsketorvet 54-56
1711 KBH V
 • BARITO, Designs of Copenhagen
  BARITO
  Vesterbrogade 63, 1. sal
  1620 København V
 • BARITO, Designs of Copenhagen
  Downtown Drop Point
  Trommesalen 7
  1614 København V
Vælg variation
Vælg variation