lisbeath_001.JPG
lisbeath_002.JPG
lisbeath_004.JPG
lisbeath_005.JPG
lisbeath_006.JPG

Vega-helbredstest i Lene Hanssons Wellness Center

299,- / 600,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 1 vega-helbredstest i Lene Hanssons Wellness Center og få undersøgt fødevareintolerancer, vitamin- og mineralstatus, infektioner, præ-diabetes & kolesterol

Så er slut med at være utilpas og uoplagt 

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

Lene Hansson og hendes logrende, lavbenede Jack Russel Terrier Ziggy tager imod mig i venteværelset i hendes Wellness Center i Holbergsgade. Hun viser mig tilrette ved et bord med varm urtete, hvor jeg kan vente. Lokalet er spækket med farverige bøger, krydderier, fiberknækbrød og fuldkornsmysli af egen kreation, og jeg bliver helt afslappet af den varme te og roen i lokalet.

Efter et par sip henter sygeplejerske Lisbeth Wittko mig – hun har sin egen lille klinik i det populære center. Jeg tager plads ved vegatest-apparatet, og hun giver mig en håndelektrode i den ene hånd og sender svingninger ind i min krop på den anden. På den måde bliver jeg en del af kredsløbet, og hun kan måle, hvor høje mine cellefrekvenser er på forskellige områder – det er blandt andet i forhold til både kolesterolniveau, vitaminmætning og glutentolerance.

Apparatet afgiver en konstant bippende robotlyd, som bliver snegle-langsom, når mine cellefrekvenser er for lave. Lisbeth Wittko kan hurtigt se, at jeg har en mild glutenintolerance.

”Man regner med, at der er omkring 500.000-600.000 mennesker, der har en fødevareintolerance i større eller mindre grad,” fortæller Lisbeth Wittko og fortsætter: 

”Fødevareintolerance er ikke det samme som fødevareallergi. Når du har allergi, tror kroppen, at det du spiser – i det her tilfælde gluten – er farligt, og derfor danner du antistoffer. Det er der ikke så mange der har. Intolerance er, når du har svært ved at fordøje gluten. Så bliver din evne til at optage næringsstoffer og udskille affaldsstoffer nedsat, og det gør dig træt, oppustet og utilpas.”

Hendes viden om sammenhængene i kroppen er enorm, og det er med stor opmærksomhed, at jeg lytter til hendes forklaringer. Det føles nemlig rart at få sat en finger på, hvad årsagen er til mine dagligdagsskavanker. Og det er trygt at vide, at det kan afhjælpes med god og grundig ekspertise fra Lisbeth Wittko.

Betingelser

  • Kan indløses fra 20.04.2012 til 20.10.2012.

Max. 200 værdibeviser til salg

Booking skal ske på tlf. 25 12 15 70 eller mail: lisbeth@wittko.dk.

I forbindelse med din vegatest kan du få testet din blodtype for 250 kr. og få lavet en madplan for 175 kr. Information

Åbningstider:

Man: 10-18

Tors:10-18

Fre:10-18

Lør: Efter aftale 

Hjemmeside: www.wittko.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Vegatest Center København
CVR: 21608149
  • Vegatest Center København
    Lene Hanssons Wellnesscenter
    Holbergsgade 24
    1057 København K
Vælg variation
Vælg variation