Klinik_Downtown_001.jpg
Klinik_Downtown_002.jpg
Klinik_Downtown_003.jpg
Klinik_Downtown_004.jpg
Klinik_Downtown_005.jpg
Klinik_Downtown_006.JPG
Klinik_Downtown_007.jpg
Klinik_Downtown_008.JPG
Klinik_Downtown_009.jpg
Klinik_Downtown_011.jpg

Forkæl dine fødder med fiskefodbad & fodbehandling

499,- / 1.015,-
  • 51% rabat
  • Slutter om

Få sommerklare fødder med fiskefodbad & fodbehandling hos Klinik Downtowns statsautoriserede fodterapeuter. Du får også et vedligeholdelsessæt med hjem

Silkebløde sommerfødder

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

Inden længe er det tid til at finde sommersandalerne frem og suse ud i de lyse dage og lune nætter til spontant opståede gadefester, venindehygge i parker og sommerbryllupper. Men sandaler er bare pænere på fødder, der er bløde og smidige frem for fødder, der bærer præg af hård hud og slid. Derfor er det værd at glæde sig over Klinik Downtown, hvor statsautoriserede fodterapeuter med lægeteknisk snilde vejleder i alt fra fodpleje til skoindlæg. Du kan se frem til fiskefodbad og fodbehandling – du går derfra med velplejede & bløde fødder og en pose med produkter til efterfølgende pleje.

Behandlingen starter med et fiskefodbad med de vidundervirkende Garra Rufa-fisk, der har vist sig at være fantastisk virksomme. I fodbadet spræller 200 små sugemalle-lignende fisk rundt, og i det øjeblik du sænker dine fødder ned i det 34 grader varme vand, stimler de sammen og guffer dine døde hudceller i sig. Fiskene frigiver enzymer, som har en gunstig effekt på hudsygdomme som psoriasis, svamp, fodvorter og eksem.

Herefter tager én af klinikkens fodterapeuter over og giver dine fødder en nænsom overhaling. Du får fjernet hård hud, klippet og renset dine negle og bliver vejledt om fodpleje. Slutteligt får du en massage af fødderne med klinikkens hjemmelavede olie.

Med dig hjem får du et professionelt vedligeholdelsessæt til dine fødder, som indeholder en slibesvamp og en valgfri Allpresan skumcreme (125 ml.) Slibesvampen bruges til slibning af tør og skællende hud på fødderne. Fødderne skal altid slibes i våd tilstand, det vil sige under bruseren og gerne hver dag. Du kan vælge mellem tre forskellige skumcremer fra Allpresan: til meget tør hud, til ekstrem tør hud og hælrevner eller til svedige fødder.

Hop glad i sommersandalerne og nyd friske fødder, der er klar til at danse natten lang.

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.04.2012 til 19.07.2012.

Bestil tid på tlf.: 33 32 99 96, og husk at oplyse dit Downtown-referencenummer ved tidsbestilling. 

Afbud skal ske minimum 24 timer før, ellers indløses værdibeviset uden brug.

Max 2 værdibeviser pr. person.

Med i tilbuddet tilbyder Klinik Downtown, at du i forbindelse med dagen, du indløser dit tilbud, kan tilkøbe en paraffinbehandling til hænderne med 20 % rabat.Information

Åbningstider:

Man-tors: 8-18 

Fre: 8-16 

Lør: 9-14 

Samt efter aftale

Hjemmeside: www.klinikdowntown.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Klinik Downtown
CVR: 33450206

Adresse

Nørre Voldgade 16
1358 KBH
  • Klinik Downtown
    Nørre Voldgade 16, st. tv.
    1358 København K
Vælg variation
Vælg variation