Kaffeposten_001.jpg
Kaffeposten_002.jpg
Kaffeposten_003.jpg
Kaffeposten_004.jpg
Kaffeposten_005.jpg

2 mdrs. abonnement på specialkaffe fra Kaffeposten

164,- / 328,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Sluk din kaffetørst og få øjnene op for nye smagsoplevelser med 2 mdrs. abonnement på specialkaffe fra Kaffeposten. Du får 4 forskellige kaffer a 250 gram

Mørkegyldne kaffedråber i min kop – tak!

Journalist: Bettina Hansen

”Kære kaffedrikker! Vi elsker det – nerveolien - der også er som kærlighed, søvnløshed og magisk mudder i en kop. De gyldensorte dråber fungerer som øjenåbner, social lim og er en hånd- og hjertevarmer på de kolde danske dage,” sådan lyder Kaffenpostens passionerede kaffestemme, som rammer mig lige i hjertekulen. Ordene taler til min evindelige hygge- og kaffetrang og minder mig om de bedste stunder over en kaffe med veninder eller kæresten, i skoven, på sofaen eller på cafe. Jeg må have kaffe nu.

Bag konceptet står Mie, Kim og Søren, der i august 2011 slog de virtuelle døre op for et nyt og anderledes kaffekoncept. Missionen er at åbne dine og mine øjne op for alverdens forførende kaffesorter og give en kaffeoplevelse, der er dejlig. Både for ham der plukker bærrene, og for dig der nyder duften af din nybryggede kaffe. Med konceptet har Kaffeposten skabt et nemt og spændende alternativ til den kaffe, som vi let kommer til at liste ned i indkøbskurven, når vi nu alligevel står i det lokale supermarked.

Med dagens tilbud får du et 2-måneders abonnement på ”småt-er-godt-pakken”, hvor Kaffeposten sender hygge og luksus lige til din hoveddør. Hver måned modtager du 2 kaffevarianter a 250 gram og får samtidig en rejse udi kaffekunsten. Du kan opleve forskellige steder og smagsvarianter gennem de friskristede bønner, der hver måned er fra forskellige lande eller områder.

Kaffeposten sender kaffe fra forskellige mikroristerier blandt andet The Coffee Collective, Kent Kaffe, Just Coffee, Strandvejsristeriet og Davids Coffee. Du vælger selv, om kaffen skal være friskmalet eller hele bønner, og om kaffen skal være malet til stempelkande eller kaffemaskine. Og du kan drikke den med helt grøn og god samvittighed – Kaffeposten har nemlig fokus på at levere kaffe, som er enten Fairtrade, økologisk eller Direct Trade. 

Glæd dig til hver måned at åbne en skøn pakke med 2 specialkaffer, en beskrivelse af de to kaffer, forskellige kaffetips og en personlig, lille hilsen fra Kaffeposten. Det kan kun blive en god kop.

Betingelser

 • Kan indløses fra 20.04.2012 til 19.07.2012.

Max 1 værdibevis pr. person.

Du køber abonnementet på kaffeposten.dk. Når du har lagt dine varer i kurven, går du til betaling. I feltet 'rabatkode' skal du oplyse dit Downtown-referencenummer (uden de sidste tre tal). Derved genereres rabatten automatisk. Til sidst skal du i feltet "navn" skrive dine tre kontroltal i en parentes efter dit navn. 

Abonnementet er ikke bindende, og prisen er inklusiv fragt. Information

Hjemmeside: www.kaffeposten.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Kaffeposten
CVR: 33886195
 • Kaffeposten
  Hellebæk Klædefabrik
  Nordrestrandvej 119 B1
  3150 Hellebæk
  Mail: info@kaffeposten.dk
Vælg variation
Vælg variation