Salon_Matrix_001.jpg
Salon_Matrix_002.jpg
Salon_Matrix_003.jpg
Salon_Matrix_004.jpg
Salon_Matrix_005.jpg
Salon_Matrix_006.jpg
Salon_Matrix_007.jpg
Salon_Matrix_008.jpg
Salon_Matrix_009.jpg

Få klip, farve og pleje hos Salon Matrix

737,- / 1.475,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Forårsfrisk klip, striber og hårkur med hovedbundsmassage hos Salon Matrix på Gammel Kongevej – til både kvinder, mænd og børn

Tid til et nyt look?

Journalist: Rose Maria Værnet & Wendy Beekhuis 

Fotograf: Kim Bjærre

Det er svært at finde en mere kompetent frisør end Jette Reinholdt fra Salon Matrix, der ligger centralt på smukke frederiksbergske Gammel Kongevej. Hun har 28 års erfaring som frisør, heraf 20 år som selvstændig. Erfaringen er altså til at tage at føle på, og Jette holder sig konstant opdateret i forhold til de nyeste hårtrends og klippeteknikker, så hun til enhver tid evner at give dig en moderigtig klipning, der sidder lige i øjet.

Jette tager altid udgangspunkt i dit hårs kvaliteter og din personlige smag: ”Jeg klipper efter, hvad du er til, og hvad håret vil. Der er kæmpe forskel på tykt, fint, glat og krøllet hår. Derfor er det ikke alle frisurer, der klæder alle, så jeg snakker altid ønsker, trends og muligheder grundigt igennem med kunden, inden jeg klipper,” fortæller hun. 

Din lækre behandling hos Salon Matrix indeholder:

- Personlig vejledning med udgangspunkt i din stil

- Striber

- Vask

- Hårkur med hovedbundsmassage

- Klipning

- Føn

- Lille styling

Jette Reinhold giver dit hår et ekstra sundhedstjek. Har dit hår brug for fugt, får du inden klipningen en fugtighedskur, og har det brug for genopbygning, får du en fiberkur. Produkterne bliver udvalgt særligt med udgangspunkt i din hårtype og giver dit hår et sundt, blødt og naturligt udseende. Du får også en dejlig hovedbundsmassage i forbindelse med hårkuren. Til sidst fønnes og styles dit hår, så du går derfra med en ekstra lækker finish.  

Betingelser

  • Kan indløses fra 18.04.2012 til 18.09.2012.

Tilbuddet gælder både damer, herrer og børn og inkluderer striber, vask, klip og føn. Bestil tid på: www.frisor.dk/salon-matrix, tlf. 333 11 777 eller 26 23 55 33. Oplys dit Downtown-referencenummer, når du bestiller tid. 

Ved afbestilling mindre end 24 timer inden din tid, kan du miste dit værdibevis.Information

Åbningstider:

Man-fre: 9-20

Lør: 8-18

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Hair Dreams
CVR: 34202877

Adresse

Roarsvej 3
2000 Frederiksberg
  • Hair Dreams
    Gl. Kongevej 96
    1850 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation