Foto_001.jpg
Foto_002.jpg
Foto_003.jpg
Foto_004jpg.jpg

Boudoir-fotografering med makeup og billeder

699,- / 2.495,-
  • 72% rabat
  • Slutter om

Topprofessionel Boudoir-fotografering med indledende møde, professionel makeup og print af de 5 bedste billeder – forevig en anden side af dig selv

Den perfekte gave til din partner eller dig selv

Journalist: Severin Hygum

Boudoir henviste engang til et lille værelse, hvor fruen kunne gå ind og løsne lidt op for det stramtsiddende korset. Udtrykket bruges i dag blandt andet om fotografier, der har et kunstnerisk udtryk med erotiske undertoner.

Dagens tilbud er blandt andet til kvinden, der vil forære et par lækre billeder af sig selv til kæresten – og til ultimativ selvforkælelse.

Erfarne folk

Lyng Bredesen og Tony Nielsen, der driver Private Moments, har begge lang erfaring som fotografer. Med baggrunde fra reklamebranchen er de vant til skyde gode billeder med kunstneriske udtryk. 

De byder Downtowns medlemmer velkommen til en fotosession med makeup-artist, hvor der vil blive gjort alt for en afslappende og god oplevelse med et perfekt resultat.

Ekstra rabat:

På fotosession-dagen får Downtowns medlemmer desuden 30 % rabat på fotobøger, indramning, kalendere, andet print mm.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.04.2012 til 15.07.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 200 værdibeviser til salg.

Da fotograferne ofte er på fotoopgave bookes alle aftaler på følgende mail: info@privatemoments.dk, så bliver du kontaktet i løbet af få timer. Booking og spørgsmål kan også rettes telefonisk på 27 85 38 55.

Evt. aflysning skal ske mindst 24 timer i forvejen, ellers indløses værdibevisset af hensyn til firmaets planlægning.Information

Åbningstider: Efter aftale.

Hjemmeside: www.privatemoments.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Private Moments
CVR: 31006961

Adresse

Rødehus Vej 4
4700 Næstved
  • Private Moments
    H.C. Ørstedsvej 73
    1879 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation