main_deal_001.JPG
manuvis_002.JPG
manuvis_003.JPG
manuvis_006.JPG
manuvis_007.JPG

Få 1 times manuvision-behandling i Nørregade

299,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 1 times manuvision-behandling hos Krop & Hånd i Nørregade i Indre By. Den dybdegående kropsmassage og terapi løsner både fysiske og psykiske spændinger

Mere end et virkningsfuldt møde med manuvision 

Journalist: Linda Østergaard

Fotograf: Kim Bjærre

Manuvision er en succesfuld behandlingsform, hvis du døjer med eksempelvis hovedpine, ryg, nakke- og skuldersmerter. Massagen kan også berolige en stresset krop og sjæl – det mærker mange på briksen hos Ronni Midtgaard. Han bruger teknikker som massage, ledfrigørelse, akupressur, zoneterapi og åndedrætsterapi. Der er intet hokuspokus. Nærmere en ahh-lettelse i hele kroppen. 

Ronni Midtgaard har en 3-årig uddannelse fra ManuVision og kan skrive behandler & træner på visitkortet. Han er kok ved siden af, og så har han en gravid kæreste, som han giver massage og hjælper med manuvision-teknikker. Han kan altså også hjælpe dig, hvis du døjer med graviditetssmerter.

”Manuvision løsriver os fra den her hoved-verden, hvor vi ofte glemmer kroppen. Behandlingen giver mobilitet, energi og en særlig bevidsthed. Det er en alternativ helkropsmassage, hvor der bliver koblet følelser på, og hvor vejrtrækningen fungerer som vores hellige sted,” forklarer Ronni Midtgaard.

Manuvision-behandlingen:

- Afbalancerer din krop.

- Løsner dine led og muskler.

- Retter din holdning.

- Afspænder dit åndedræt.

- Stimulerer dit kredsløb.

- Øger din forbrænding.

- Sætter gang i immunforsvaret.

- Fremmer udskillelsen af din krops affaldsstoffer.

- Afstresser din krop og sind.

Min oplevelse:

Ronni Midtgaards tydelige vejrtrækning minder mig om at trække vejret på de helt rigtige tidspunkter. Jeg mærker, hvordan jeg kan slippe spændingen ved at bruge ind- og udåndingen aktivt. Når Ronni er færdig med at arbejde på et område, mærker jeg en snurren og lethed sprede sig. Han fokuserer især på min nakke, skuldre, arme, ryg, mave, ben og tæer. Det løsner og afspænder jo mere, han får arbejdet sig igennem kroppen.

For mig er det mere end et virkningsfuldt møde med manuvision. Det styrker min kropsbevidsthed, giver et skud ny energi og lindrer både indeni og udenpå. Det er sådan en oplevelse, som jeg ikke glemmer – befriende og tankevækkende på samme gang. Jeg har besluttet mig for, at manuvision hos Ronni Midtgaard skal være en regelmæssig begivenhed i min kalender. Så han kan godt forvente at se mig på briksen igen snart.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.04.2012 til 15.08.2012.

Max 1 værdibevis pr. person.

Max 150 solgte værdibeviser.

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før på kontakt@kropoghaand.dk

Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.Information

Åbningstider: Man, tors og fre: Efter aftale

Hjemmeside: www.kropoghaand.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Krop & Hånd
CVR: 3398700
  • Krop & Hånd
    Nørregade 28D
    1165 København K
Vælg variation
Vælg variation