KlinikDT_001.JPG
KlinikDT_002.JPG
KlinikDT_003.JPG

50% på en times fodbad med asiatiske Garra Rufa fisk

200,- / 400,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på en times fodbad med asiatiske Garra Rufa fisk - også kaldet Doktorfisk på grund af deres evne til at gøre huden særlig blød, smuk og ”rask”

A Fish called Garra Rufa

Skribent: Rosa Cecilie Plum

Foto: Kim Bjærre

Kan du af og til døje med hård, tør skællende hud på fødderne, tør hud mellem tæerne, psoriasis, fodvorter, fodsvamp eller børneeksem? Eller har du bare lyst til at forkæle dig selv eller en ven med en enestående oplevelse - som tilmed giver dine fødder ny glød og lethed? Så prøv et fodbad med fisk hos Klinik Downtown, som ligger i hjertet af København. Her peeler og masserer fiskene din hud og efterlader dine fødder exceptionelt smukke og bløde.

Fiskebehandlingen har længe været anerkendt i udlandet, hvor man har kendt til fiskenes særlige evner siden 1960'erne. Det er således et velkendt fænomen i Østen, mens det stadig er forholdsvis nyt i Danmark. Klinik Downtown er den eneste klinik i Storkøbenhavn, der tilbyder behandlingen.

Fiskene hedder Garra Rufa og er en art sugemalle, men kaldes også Doktorfisk pga. deres helende virkning på forskellige hudsygdomme som psoriasis, fodvorter, fodsvamp, børneeksem og akne. De lever i varme kilder i Asien og Tyrkiet, hvor der ikke er ret meget plankton, og for at overleve begyndte de at spise døde hudceller fra mennesker, der badede i kilderne. Det viste sig at give badegæsterne en særlig sund og smuk hud. Behandlingen bruges ofte til wellness, men er så effektiv, at den kan afhjælpe hudsygdomme.

Det var på en rejse til Bali, at Lone P. Christensen, ejer af Klinik Downtown, prøvede denne fantastiske behandling og efterfølgende besluttede sig for at tilbyde den i sin klinik i København. I dag står der et akvarium på klinikken, men det udvides snart med badekar, da fiskene er en stor succes på klinikken.

Jeg skulle selvfølgelig selv teste behandlingen, inden den eventuelt skulle på vores hjemmeside. Jeg må indrømme, at jeg først blev en anelse forskrækket, da jeg stak fødderne ned i vandet. Fiskene strømmede til for at få del i festen - og det kildede (nu er jeg ret kilden). Men efter et minuts heftig fnisen, vænnede jeg mig til det og kunne nyde det, for det er virkelig behageligt - lidt ligesom at få massage i et vibrerende fodbad. Herligt. Det er grænseoverskridende, men det føles også mere vedkommende og personligt, og når tiden er gået, har du slet ikke lyst til at tage fødderne op. Prøv det. Du har aldrig oplevet noget lignende - og så giver det faktisk en rigtig flot hud, hvor utroligt det end lyder.

Fra den 10. januar 2011 kan du få hele din krop behandlet og gjort blød og lækker, når Klinik Downtown introducerer et badekar, hvor du kan opleve 500 fisk svømme rundt på din krop. Slap af og nyd den hyggelige atmosfære i de rare og nyistandsatte og herskabelige omgivelser. På Klinik Downtown er du i godt selskab med glade og imødekommende mennesker, der hellere end gerne vil fortælle om deres oplevelserne med fiskene, og Lone P. Christensen vil sørge for, at du kan koble helt af og nyde et øjebliks fredfyldthed.

Lone er statsautoriseret fodterapeut med 25 års erfaring og har været klinik ejer i de 23 år. I sommer udvidede hun konceptet på klinikken, så du nu både kan få fodterapi, gå til yoga, få pedicure og manicure, paraffin behandling af hænder og fødder samt massage.

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.12.2010 til 31.03.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-tors: 8-18

Fre: 8-16

1. lørdag i hver måned: 8-14

Ellers efter aftale

www.klinikdowntown.dk

Aftalepart

Klinik Downtown
CVR: 33450206

Adresse

Nørre Voldgade 16
1358 KBH
  • Klinik Downtown
    Klinik Downtown
    Nørre Voldgade 16, st. tv.
    1358 København K
Vælg variation
Vælg variation