WTA_01.jpg
WTA_02.jpg
WTA_03.jpg
WTA_04.jpg

Billet til WTA-semifinalerne i Farum Arena

248,- / 495,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Oplev semifinalerne i WTA-turneringen e-Boks Open 2012 med 1 billet til Farum Arena på lørdag. Mærk selv den intense stemning kl. 12.30 og kl. 15

Semifinale med dansk deltagelse?

Journalist: Mads Emil Wivel

I skrivende stund er det umuligt at spå om hvem, der skal dyste om finalepladserne i lørdagens semifinaler. Men lytter man til bookmakerne, bliver semifinalen på lørdag med dansk deltagelse i form af den forsvarende mester Caroline Wozniacki.

Caroline Wozniacki vandt turneringen i både 2010 og 2011. Hun er muligvis i sit livs bedste form og har blandt andet for nylig besejret verdensstjernen Serena Williams. At spille på hjemmebane, er altid noget særligt for Caroline:

"Det er altid dejligt at vinde en turnering, det er dét, man spiller for. Men at spille herhjemme og vinde en turnering i Danmark er en ekstra fed fornemmelse," har hun tidligere udtalt.

De øvrige stjerner er serbiske Jelena Jankovic og tyske Angelique Kerber – og de kommer bestemt ikke til Danmark for at lægge sig ned. Jankovic er, ligesom Caroline, tidligere verdensetter og har flere gange bevist, at hun tilhører den absolutte verdenselite. Tyske Kerbers bedste placering på verdensranglisten er nummer 14.

Vi krydser vi fingre for, at bookmakerne får ret og Caroline Wozniacki spiller semifinalen på lørdag – og måske endda løfter trofæet i e-Boks Open for tredje gang i træk.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.04.2012 til 14.04.2012.

Husk at medbringe dit værdibevis ved indgangen til finalen d.14. april.

Max. 250 billetter til salg.

Der er ingen returret på billetterne.Information

Hjemmeside: www.e-Boksopen.com

Spilletid: 14. april kl. 12.30 og 15.

Aftalepart

Farum Arena
CVR: ??
  • Farum Arena
    Stavnsholtvej 41
    3520 Farum
Vælg variation
Vælg variation