dj_C3_A6vle_001.jpg
dj_C3_A6vle_002.JPG
dj_C3_A6vle_003.jpg

58 % på 3 af Danmarks største nytårsraketter og en Djævlekiste fyldt med heksehyl og jordsole til de yngre

299,- / 706,-
 • 58% rabat
 • Slutter om

58 % på 3 af Danmarks største nytårsraketter og en Djævlekiste fyldt med heksehyl og jordsole til de yngre – skyd 2011 ind med et brag

Vær velkommen herrens år

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen


Skyd det nye år ind med nytårskrudt til over den halve pris. Med dagens tilbud er der både sjov og ballade til små og store fyrværkerielskere.

Til nytår hører raketter. Og jeg er personligt ved at være træt af den obligatoriske onkel, som med festlig kyse på hovedet og et sløret blik i øjnene forsøger at antænde et fesent romerlys med sin cigar. Rigtige mænd har store raketter (so to speak). Og selv om undertegnede altid står i behørig sikkerhedsafstand i varmen med ansigtet klistret til vinduet - så elsker jeg synet af de mange raketter, som lyser nattehimlen op.

Derfor ser jeg en særlig heltestatus i dem, der bevæger sig ud i kulden for at gøre aftenen ekstra særlig for alle os, der egentlig er lidt bange for at komme for tæt på nytårskrudtet.

Din pakke indeholder tre af Danmarks største raketter og en Djævlekiste propfyldt med bl.a. heksehyl og jordsole til de lidt yngre. Med dagens tilbud får du mere end halv pris på dit krudt, og det er da en kærkommen anledning til at dække Københavns nattehimmel i et væld af farver i år. Jeg vil så absolut holde øje med Danmarks største raket. Især fordi guldraketterne er en personlig favorit. Husk brillerne og godt nytår fra hele Downtown redaktionen!

Betingelser

 • Kan indløses fra 29.12.2010 til 30.12.2010.

Ingen betingelser.Information

Åbningstider:

29. - 30. december

Alle dage: 10.00 - 20.00

Aftalepart

Frøen - Danmarks sjoveste fyrværkeritelte
CVR: ??
 • Frøen - Danmarks sjoveste fyrværkeritelte
  Lyngby stadion
  Lundtoftevej 61
  2800 Kongens Lyngby
 • Frøen - Danmarks sjoveste fyrværkeritelte
  Hellerup strandvej 62
  2900 Hellerup
 • Frøen - Danmarks sjoveste fyrværkeritelte
  Usserødkongevej
  2970 Hørsholm
 • Frøen - Danmarks sjoveste fyrværkeritelte
  Gunnar Nu Hansen Plads
  2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation