ag_001.JPG
ag_002.JPG
ag_003.JPG
ag_004.JPG
ag_005.JPG
ag_006.JPG
ag_007.JPG

Funklende flot designerarmbånd fra Art Gemma

249,- / 599,-
  • 58% rabat
  • Slutter om

Få fingrene i et af de funklende flotte designerarmbånd fra Art Gemma. Minimalistisk bling i den eksklusive ende til stilbevidste mænd og kvinder

Minimalistisk & stilet

Journalist: Durita Dybczak

Fotograf: Kim Bjærre

Ikke for prangende og så alligevel. Hvad er det, der lige kigger frem under ærmet der? Der er intet galt i at være lidt rockstar – til hverdag eller fest. På grund af dets minimalistiske design, kan armbåndene fra Art Gemma bæres af både kvinder og mænd, enten kombineret med andre smykker eller for sig selv. Du kan også kombinere flere af armbåndene og skabe dit helt eget yndlingssmykke. Uanset hvordan du vælger at bære det, vil armbåndet tilføje et lille eksklusivt touch.

Art Gemma laver eksklusive smykker med priser, der er til at betale – og nu skærer vi dem yderligere ned! De fem modeller, som du kan vælge imellem er Black Night, Silver Sky, Golden Sphere, Dark Shine og Renovatio, som du kan se på billederne. Med de fem forskellige farver og designs, er der er et armbånd til ethvert humør, enhver årstid og smag. Hvilket et passer bedst til dig? 

Kesi og Stanley Most ved det. Lidt glimmer i hverdagen skal der til. Så glæd dig til at vise dit eget armbånd frem - på arbejde, i byen eller på indkøb. Du skal afhente dit armbånd i Downtown Drop Point i Trommesalen 7 på Vesterbro.

Betingelser

  • Kan indløses fra 25.04.2012 til 25.05.2012.

Dit armbånd skal afhentes i Downtown Drop Point fra den 25. april 2012 til den 25. maj 2012.

Hvis du køber via app’en, skal du sende en mail til adresse@downtown.dk, hvor du skriver, hvilket armbånd du ønsker.

Max 500 værdibeviser til salgInformation

Åbningstider:

Man-tor: 15-18

Fre: 15-17

Hjemmeside: www.artgemma.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Art Gemma
CVR: 34114757

Adresse

Henrik Hertz Vej 23 A
2920 Charlottenlund
  • Art Gemma
    Downtown Drop Point
    Trommesalen 7, st.
    1614 København V
Vælg variation
Vælg variation