art_01.JPG
art_02.JPG
art_03.JPG
art_04.JPG
art_05.JPG
art_06.JPG
art_07.JPG

Få vokset underben og bikinilinje på Frederiksberg

205,- / 410,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en effektiv og skånsom voksbehandling af underben og bikinilinje hos Skønhedssalon Art-Brazil på Frederiksberg. Din hud efterlades fuldstændig glat og blød

Sommerklar med silkebløde ben og bikinilinje

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

I løbet af de seneste år er der kommet et øget fokus på personlig hygiejne og intim kropspleje, og danske kvinder har været med på trenden i et godt stykke tid. Hos Art-Brazil er lidelsen minimal, men resultatet perfekt. Indehaver af klinikken Elizângela Costa har mere end 10 års erfaring og ekspertise inden for voksbehandlinger og tager sig professionelt af opgaven. 

Jeg er mildest talt rystende nervøs, da jeg træder ind på Skønhedssalon Art-Brazil på Frederiksberg. Jeg har aldrig prøvet at blive vokset før, så jeg har med tiden opbygget en skræk for, hvilken smerte der følger med behandlingen.

Behandlingen

Kosmetologen Elizângela tager varmt imod mig i salonen. Hun desinficerer min hud og tørrer den med talkum og påfører den varme voks, som hun fjerner med strips, der bliver trukket af i hårets groretning. 

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke gjorde ondt, men smerten er ultrakort. Jeg er overrasket over, hvor hurtig og effektiv behandling er. Tjep, tjep, tjep – og mine ben er silkebløde.

Mens hun fjerner voksrester og tager de sidste hår med en pincet, fortæller Elizângela, at hun har arbejdet med kosmetologi i over 10 år ganske enkelt fordi, hun elsker det! Hun er uddannet i Brasilien, hvor hun har sine rødder, og kan sine teknikker til fingerspidserne. 

Efter behandlingen desinficerer hun det behandlede område med en let skintonic, som lukker porerne og sørger for, at min hud efterlades fuldstændig ren og blød. Hele behandlingen varer ca. 30 minutter, og udføres med største professionalisme hele vejen igennem. 

Efter behandlingen

Hvis din hud er sart, kan du smøre den med Aloe Vera efter behandlingen. Efter 2 – 3 dage kan man også eksfoliere det behandlede område med en blid bodyscrub for at vedligeholde det glatte og blødt resultat, men det er ikke en nødvendighed. 

Det er vigtigt, at du ikke bruger bodylotion før voksbehandlingen, og at du ikke tager sol 24 timer efter voksbehandlingen.

Ved førstegangsbehandlinger

Dine hår bør være ½-1,5 centimeter lange. Hvis hårene er længere, anbefaler Art-Brazil, at du trimmer dem, inden du kommer. 

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.04.2012 til 06.12.2012.

Max. 350 værdibeviser til salg.

Dine hår bør være ½-1 cm lange inden voksbehandlingen. Hvis de er længere, påregnes en merpris på kr. 50,00 for trimning.

Det er vigtigt, at du ikke bruger bodylotion før voksbehandlingen, og at du ikke tager sol 24 timer efter voksbehandlingen.

Booking skal ske på tlf. 64 65 82 65 eller via onlinebooking på www.artbrazil.dk. Oplys reference- og telefonnummer når du bestiller.

Salonen har ferielukket fra den 25. juni til 03 august.

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før på tlf. 64 65 82 65. Ved udeblivelse eller for sent afbud er salonen berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.Information

Åbningstider:

Man-fre:10-17.

Udenfor normal åbningstid efter aftale.

Hjemmeside: www.artbrazil.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Skønhedssalon Art-Brazil
CVR: 31787149

Adresse

DALGAS BOULEVARD 123
Frederiksberg
  • Skønhedssalon Art - Brazil - IKKE I BRUG
    Dalgas Boulevard 123
    2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation