Buch_001.JPG
Buch_002.jpg
Buch_003.JPG

Klip hos Frisør Buch i indre by. Du får luksus shampoo, hårkur og shinespray fra Sassoon med hjem - hele herligheden til halv pris

567,- / 1.134,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Klip hos Frisør Buch i indre by. Du får luksus shampoo, hårkur og shinespray fra Sassoon med hjem - hele herligheden til halv pris

Trendy mangfoldighed hos Frisør Buch

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Indehaver Jesper Buchs grundfilosofi er at tilbyde kunden en oplevelse og ekspertise ud over det almindelig. Med dagens tilbud får du halv pris på både klip, shampoo, hårkur og shinespray fra Sassoon. Nicolai Falkenberg, Stella Reinholdt og Jeppe Quist, juniorstylister hos Frisør Buch, vil stå til rådighed med personlig vejledning og professionel klip og styling.

Frisør Buchs salon er et sammensurium af smukke og nøje udvalgte genstande, der står i flot kontrast. Det sorte gulv understreger det smukke, skinnende, sølvfarvede loft. Væggen langs frisørstolene er dekoreret med sort mosaik og fremhæver de hvidmalede vægge. Ud til vinduet står to smukke originale barberstole og på væggen hænger et gammelt bornholmer ur.

Blot det at træde ind af døren er en oplevelse i sig selv, og da jeg først står her (lidt benovet over dette eksklusive sted) slår indehaver Jesper Buch tonen an med sit kække: "Velkommen i stuen". Det er alfa omega for ham, at alle føler sig velkomne i salonen - og det må siges at lykkes. Her føler du dig tryg og i kyndige hænder, mens der både er plads til dumme spørgsmål og smil på læben - men også til ro, hvis du bare vil nyde dit modemagasin i stilhed.

Jesper Buch fortæller: "Jeg kan godt lide at finde det ualmindelige frem i det almindelige" og uddyber. "Det interessante ligger netop i at lade sig inspirere af mennesker i gadebilledet. Det er primært her, nye tendenser opstår". For Jesper handler frisørhåndværket om at være i besiddelse af en forståelse for det visuelle, for tendenser i modebilledet og for stor teknisk kunnen.

Mens du venter på at komme under saksen kan du nyde en kop friskmalet kaffe af de fine retrokopper, der alle har forskellige blomstermotiver - eller du kan lade dig inspirere af de mange farvestrålende modemagasiner, der ligger henkastet på den rå, matte sølvdisk, midt i en af byens bedste saloner.

Med dagens tilbud forlænger du frisørfølelsen derhjemme med kvalitetsprodukter fra Sassoon. Når du forlader Frisør Buch får du en goodiebag med Sassoon Luxuriant Clean Shampoo, der genopretter fugtbalancen i håret, Sassoon Deep Treat, en hårkur der tilfører fugt samt Mini Sassoon Spray Shine, der giver dit hår en fantastisk glans.

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.12.2010 til 31.03.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 350 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Man-tors: 8-18
Fredag: 8-19
Lørdag: Lukket

www.cyberbuch.com
www.facebuch.dk
www.buchtid.dk
www.sassoon.com

Anmeldelser

Hair.dk

"Jesper Buch er en af Danmarks top stylister, og han har rejst verden rundt for at finde inspiration og undervise andre frisører. Hos BUCH er innovation et nøglebegreb og alle medarbejdere følger med i og er opdateret med de nyeste tendenser inden for branchen."

Set på hair.dk

Aftalepart

Frisør Buch
CVR: ??

Adresse

Bruunsgade
  • Frisør Buch
    Frisør Buch
    Landemærket 25-27
    1119 København K
Vælg variation
Vælg variation