2,5 times tantra-massage til både mænd og kvinder

950,- / 1.900,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

2,5 times tantra-massage til både mænd og kvinder giver dig større kontakt til din krop, lærer dig dens muligheder at kende og forløser dine spændinger

Lær at nyde og acceptere dig selv

Journalist: Wendy Beekhuis

Fotograf: Kim Bjærre

Tantramassage er en helkrops-oliemassage givet af én fra modsatte køn. Den tantriske tilgang til massagen forener alle aspekter af mennesket og giver derfor adgang til dybe, spirituelle oplevelser og selvindsigt. Du smøres ind i varm mandelolie på hele kroppen, og din krop bliver kærligt vækket gennem en sensuel og afslappende massage.

Der er varme i briksen, levende lys og stille musik, og du får en oplevelse af at kunne slappe helt af og give dig hen i tryghed. Du tilbydes at få en sovemaske på, fordi erfaring viser, at nydelsen af massagen er større, når man er "gemt væk” og ikke skal forholde sig til massøren.

Inden tantra-massagen vil der være en kort samtale – en samtale, hvor du har mulighed for at fortælle om dig selv, og hvad du ønsker at opleve og lære ud fra den tantriske massage. Samtalen er en god hjælp til at få det fulde udbytte af massagen, da massøren derefter kan skræddersy et personligt forløb til dig. Efter massagen vil der også være en kort samtale omkring din oplevelse, og hvad du kan forvente at opleve i dagene efter.

Tantra-massage for kvinder:

Massagen er en helkropsmassage, hvor massøren bruger hænder og arme til at massere. Når der er tid og plads til dine behov, kan du opnå en dyb tilstand af nydelse, glæde og ekstase. Massagen har en meget healende effekt og kan bringe dig i kontakt med dit feminine potentiale.

I den sidste del af massagen er det muligt at få yoni-massage (indre vagina-massage), som er en afspændende healingmassage, der hjælper dig til at frigive indre blokeringer og spændinger. Det er naturligvis fuldstændig frivilligt, om du ønsker yoni-massagen.

Tantra-massage for mænd:

Massagen er en helkropsmassage, hvor massøren bruger hænder og arme til at massere. Massagen inkluderer ikke massage af kønsområdet, da formålet er at lære dig at sprede energierne ud i kroppen. Det kan forøge sensitiviteten og fordybe din oplevelse af sanserne og seksualiteten. Du kan få forstærket viriliteten og højnet dit energiniveau.

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.04.2012 til 01.02.2013.

Bestil tid på tlf. 50 18 18 78 alle hverdage fra kl. 8-9 eller via hjemmesiden – vælg behandlingen ”uspecifik 150 min”.

Du kan købe så mange behandlinger, du har lyst til.

Booker du en ny tid inden for 8 uger efter din massage, tilbydes du behandlingen til samme tilbuds-pris.

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud pr. telefon eller på mail senest 24 timer før af hensyn til klinikkens planlægning. Ved for sent afbud mister du dit værdibevis.Information

Åbningstider:

Man, ons, fre: 9-18

Tirs, tors: 12-20

Hjemmeside: www.taotantramassage.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

”Jeg har aldrig forestillet mig, at jeg skulle betale for en sådan ydelse, men det viste sig at være en utrolig lækker oplevelse, der sad i kroppen i flere dage bagefter…”

“Massagen hjalp mig til at blive meget mere nærværende og til stede. I går efter massagen havde jeg en fantastisk følelse af ro og balance – en følelse af at hvile i mig selv...” 

- Set på www.taotantramassage.dk

Aftalepart

Tao Tantra
CVR: 30995732

Adresse

Pile Allé 43
2000 FRB C
  • Tao Tantra
    Pile Allé 43
    2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation