Askforhelp001.jpg
Askforhelp002.jpg

Få halv pris på personlig coaching hos Ask For Help. Coach Anne Serup giver dig indsigt, afklaring og et kærligt skub i den rigtige retning

600,- / 1.200,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få halv pris på personlig coaching hos Ask For Help. Coach Anne Serup giver dig indsigt, afklaring og om nødvendigt et kærligt skub i den rigtige retning

Hvad du ønsker, skal du få?

Skribent: Wendy Beekhuis

Hos coach Anne Serup fra Ask For Help er der plads til at fokusere på lige netop det, som du ønsker. Det kan være alt fra store til små problemer og udfordringer i hverdagen. Med velkvalificerede råd og vejledning vil Anne Serup hjælpe dig til at nå dine mål og få afklaring omkring det, som du går og tumler med.

Det sker ofte omkring juletid, at ting bliver taget op til revision. Man har tiden til at reflektere over sin nuværende situation og virkelig mærke efter, om forandring vil fryde. Ved årsskiftet bliver løfter givet - primært til én selv - men kan der gøres alvor ud af dem, når hverdagen banker på?

En session hos Anne Serup kan for eksempel bruges til at give dig et kærligt skub på vejen mod en skelsættende beslutning, men der er også rum for coaching i mindre livsvigtige spørgsmål. "Der er intet, der er for stort eller for småt", siger Anne, der hjertens gerne vejleder og hjælper sine klienter til afklaring, hvad enten det drejer sig om deres uddannelse, jobsituation, parforhold eller noget helt fjerde.

Anne Serup har mange års erfaring med coaching, blandt andet som HR-chef i en større dansk virksomhed, og oven i hatten har hun en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse. Hvis situationen kræver det, og klienten er indstillet på det, anvender Anne Serup gerne de redskaber, som hun kender fra psykoterapien i sin coachingvirksomhed. "Det er som regel først, når man stikker lidt dybere, at man når til de rigtig konstruktive resultater", fortæller Anne.

Coaching hos Anne Serup har tidligere på året været Dagens Tilbud hos Downtown. Dengang valgte 80% af dem, der købte tilbuddet at fortsætte i et coachingforløb hos Anne. Hvis du gør brug af dette Dagens Tilbud og efterfølgende ligeledes ønsker at forsætte i et coachingforløb, får du tre timers coaching for to timers pris.

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.12.2010 til 27.03.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Coaching foregår mandag -torsdag mellem kl. 9-19 og fredag 9-14

www.askforhelp.dk

Anmeldelser

Askforhelp.dk

"Jeg har af flere omgange modtaget coaching af Anne Serup fra askforhelp.dk, både i forhold til det arbejdsmæssige, men også på personlige udfordringer. Anne evner nemlig, som den eneste coach jeg har mødt evnen til at "stikke spaden" et lag dybere. Jeg kan varmt anbefale Anne, som altid har lykkes med at få mig "rykket" i form af mine problemstillinger. Jeg anser Anne for en person med meget stor empati og autentisk interesse i min udvikling".

Set på askforhelp.dk

Askforhelp.dk

"Hun prikkede til min frygt for aldrig at finde et studie, som jeg ville kunne lide, og min idé om hvad andre/samfundet forventede af mig mht. at komme i gang hurtigst muligt. Hun gav mig en del stof til eftertanke, og hjalp mig til at mærke efter hvad JEG ville! Hun hjalp mig med at skrive en motivation ansøgning til kvote 2, hvor efter jeg blev kaldt til samtale. Jeg er nu startet på en kreativ uddannelse og er super glad for mit valg".

Set på askforhelp.dk

Aftalepart

Ask for help
CVR: ??
  • Ask for help
    Ask For Help
    Frederiksborggade 20B, 4. tv
    1360 København K
Vælg variation
Vælg variation