2 x Dagens Ret inkl. 2 øl eller 2 glas vin for kun 100,- hos Kaffebar

Beskeden kaffebar sigter mod nye højder

Pauline Edinger

Kaffebaren er et uprætentiøst spisested med et ligetil navn. Det skal dog siges, at navnet ikke er helt dækkende for det lille spisehus på Sønder Boulevard med guldstuk i loftet, orange Kjærnulf stole i festlokalet samt frisk frugt og en espressomaskine bag baren. Her er kvaliteten og kærligheden for gode råvarer i højsædet og der ofres gerne en ekstra mønt for at gå den økologiske vej. Dagens Tilbud giver to dagens ret med 2 øl eller 2 glas vin til blot 100 kr. og gør det muligt at prøve en omgang hjemmelavet mad - som mor ville lave den.

Morten åbnede Kaffebaren for at skabe et fristed, hvor der var plads til alle. Og selv om stedets beskedne navn kan skabe lave forventninger, er ambitionerne høje og gæsterne bliver hurtigt positivt overrasket over hvor meget Kaffebaren kan tilbyde. Her kommer stamgæster forbi til dagens ret, en billig kop økologisk kaffe eller bare et sundt ingefærshot. Derudover kan man komme i feststemning med nye og ukendte danske øl, spise morgenmad eller fordybe sig i dagens avis med en øko-juice og en sandwich i solen.

Det bagerste rum er under evig forvandling. Her kan børnene lege mens mødrene nyder brunch, ældre mennesker kan komme forbi til smørrebrød og låne en bog fra reolen og vil man holde fest, kan Kaffebaren snildt huse 30 mennesker til mad og musik.

Morten holder nogle gamle traditioner i hævd, og mens han sylter på gammeldags maner, og bager økologisk brød i køkkenet, bliver jazzmusikere inviteret forbi til at spille og kunstnere for at hænge deres værker på væggene.

Hos Kaffebaren er det sansen for økologi og den naturlige tilgang til maden, der skinner igennem: Det handler om at servere mad med god samvittighed, som man kan være bekendt at servere. Desuden afslører Morten, at den seneste plan er at åbne udendørs med en funky pølsevogn, hvor man kan komme forbi og nyde mad og friske cocktails de lyse sommeraftner.

Vesterbro har på alle måder taget det lille spisehus til sig, og det glæder kun ejeren hvis flere københavnere værdsætter den rolige, åbne stemning på Sønder Boulevard. Alle aldre inviteres indenfor til hygge og dansk mad, og Morten forklarer, at der intet smart eller pompøst er ved stedet, og at det eneste der ikke er plads til, at folk der tager sig selv for højtideligt.

Betingelser

  • Kan indløses fra 08.07.2010 til 06.10.2010.

Ingen betingelserInformation

Åbningstider:

Tir-søn 9-20

Køkkenet lukker 19.30

www.kaffebar.nu

Anmeldelser

AOK

"... ny kaffebar opstået på byens hotteste boulevard."

Set på aok.dk

ibyen.dk

 "...formidabel økocafé"

Set på ibyen.dk

Aftalepart

Kaffebar
CVR: ??
  • Kaffebar
    Kaffebaren
    Sønder Boulevard 68
    1720 Kbh. V
Vælg variation
Vælg variation