abc_002.JPG
abc_003.JPG
abc_004.JPG
abc_005.JPG

Få 1 tandlægekonsultation inkl. 2 røntgenbilleder

150,- / 480,-
Udsolgt
  • 69% rabat
  • Slutter om

Få en tandlægekonsultation inkl. 2 røntgenbilleder og 15 % rabat på efterfølgende behandlinger hos Abc-tandlægerne. Nu er det slut med at udsætte besøget

For smilets, pengepungens og sundhedens skyld

Journalist: Severin Hygum og Durita Dybczak

Fotograf: Kim Bjærre

De færreste af os hopper af glæde over at skulle besøge tandlægen, men med en konsultation hos eksperterne på Østerbro behøver du hverken frygte smerte i mundtøj eller pengepung. Røntgenbillederne kan du efterfølgende bruge hos en hvilken som helst tandlæge, men vælger du Abc-tandlægerne igen får du 15 % rabat på efterfølgende behandlinger.

Hos Abc-tandlægerne har de to dygtige tandlæger Per Wienberg og Lene Henningsen siden 2006 udgjort et stærkt makkerpar, der har kompetencerne til at behandle og bekæmpe alle tænkelige tandproblemer. Deres specialer rækker fra parodontosebehandling, krone- og brobehandling, implantater til rådgivning. De har også mulighed for at foretage kirurgiske indgreb, hvis det skulle være nødvendigt. 

Konsultationen indebærer et grundigt tjek af dine tænder, tandkød og generelle mundhygiejne med eventuel diagnosticering. Du får også taget to røntgenbilleder, og konsultationen varer typisk en halv time. Har du været til tandlæge for nyligt, kan du gemme værdibeviset lidt – det udløber først om tre måneder.

Klinikkerne yder desuden 5 års fuld garanti på kroner, broer og implantater – og to års fuld garanti på plastfyldninger. 

Så befri dig selv fra den dårlige samvittighed. Det bliver nemlig ikke meget billigere.

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.04.2012 til 12.07.2012.

Max 1 værdibevis pr. person

Max 500 værdibeviser til salg

Bestil tid på tlf. 35 42 01 38 og oplys her dit Downtown-referencenummer.

Evt. afbestilling skal ske min. 24 timer i forvejen.

De 15 % rabat gælder ikke behandlinger dækket af Sygeforsikring ”danmark” (f.eks. paradentosebehandlinger og tandrensninger.)Information

Åbningstider:

Man-tirs: 7.30-17.45

Ons: 7.30-16

Tors: 7.30-15.30

Fre: 8-14

Hjemmeside: www.abc-tandlaegerne.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Abc-tandlægerne
CVR: 31585104
  • Abc-tandlægerne
    Østerbrogade 54C, st. tv.
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation