det_glade_vanvid_001.jpg
det_glade_vanvid_002.jpg
det_glade_vanvid_003.jpg

2 billetter til forestillingen Det Glade Vanvid d. 17. april

345,- / 690,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 2 billetter og oplev den skrappe komedie Det Glade Vanvid med Søren Østergaard og Ditte Gråbøl i hovedrollerne, når forestillingen spiller på Bremen d. 17. april

I medgang og modgang …

Journalist: Bettina Hansen

Kan du huske, da Michael Douglas og Kathleen Turner i 1989 spillede det velhavende skilsmisseramte ægtepar, The Roses, som i et bittert opgør kæmpede om familiens hus i komedien The War of the Roses? Godt hjulpet på vej af den djævelske advokat, spillet af Danny DeVito, udvikler uoverensstemmelserne sig til krig, og huset bliver en ren slagmark. Forestil dig nu Søren Østergaard og Ditte Gråbøl i rollerne som The Roses, og du har udgangspunktet for teaterkomedien Det Glade Vanvid. 

Warren Adler er manden bag romanen The War of the Roses, som blev til den succesrige film med Michael Douglas og Kathleen Turner - og sidenhen teaterstykket som med Det Glade Vanvid har fået sin Danmarkspremiere. Efter at have turneret landet tyndt har forestillingen netop indtaget Bremen Teater i København, hvor du og en ledsager den 17.april klokken 20 kan sætte jer til rette og nyde et godt grin.

I Det Glade Vanvid kan I opleve Ditte Gråbøl og Søren Østergaard i rollerne som ægteparret, hvor en skilsmisse står for døren efter 18 års ægteskab. Her viser ondskaben sit grumme ansigt og flytter ind i det skilsmisseramte ægtepars hus. Birgitte Raaberg og Michael Hasselflug spiller to kampklare advokater, der med paragraffer og glubske aner er med til at tilspidse sagen yderligere. Det bliver i bogstaveligste forstand en kamp på liv og død. 

Glæd jer til en sprængfarlig skilsmisse-cocktail, der ikke giver jer lyst til at forelske jer igen …

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.04.2012 til 17.04.2012.

Max 100 værdibeviser til salg.

Værdibeviset gælder for 2 billetter til forestillingen den 17.04.12 kl. 20.

Husk at have dit værdibevis med til forestillingen. Det anbefales at komme en halv time før forestillingens start dvs. kl. 19.30.

OBS: Billetten kan ikke refunderes efter køb.

OBS: Prisen på billetterne er inklusiv ekspeditionsgebyr.Information

Spilletider:

Den 17.04.12 kl. 20 på Bremen

Hjemmeside:

www.tapeproduction.dk

Anmeldelser

" Fremragende spillet."

"Kort, ondt, morsomt og værd at se."

- Fyns Amts Avis

Aftalepart

Tape Production
CVR: 26059623
  • Tape Production
    Nyropsgade 39-41
    1602 København V
    Bremen Teater
Vælg variation
Vælg variation