Beauty_001.jpg
Beauty_002.jpg
Beauty_003.jpg

Halv pris på 70 minutters Morroccan Jasmine Garden behandling hos Beauty Avenue

450,- / 899,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på 70 minutters Morroccan Jasmine Garden behandling hos den populære Beauty Avenue på Vesterbro. Få en ultimativ skønhedsbehandling

Skønhedsboost med jasminblomst

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Kim Bjærre


Forkæl dig selv med en fugtgivende kropsbehandling mod vintertør hud med 70 minutters selvforkælelse - og drøm dig væk til små sydhavsøer, alt imens dit ansigt, dine skuldre og din nakke masseres. Resultatet er forrygende. Din hud vil stråle efter en behandling med den fugtighedsgivende jasminblomst.

Beauty Avenue er et Day Spa beliggende på Vesterbro. Stella Nisreen Kanaan, der er indehaver af oasen for skønhed og velvære, byder dig velkommen til byens bedste skøndhedsbehandlinger. Stella understreger, at "lige så snart du træder indenfor, vil du kunne mærke, at der er masser af kærlighed og omsorg i vores Day Spa."

Det håndplukkede team bag Beauty Avenue er kompetente og veluddannede kosmetologer, der repræsenterer mange forskellige nationaliteter. De er kendt for at give luksusbehandlinger, hvor dine behov er i centrum. Indretningen er lys og moderne med tydelig inspiration fra de mellemøstlige og nordafrikanske kanter, hvor man blandt andet har tradition for selvpleje og fornyelse. Atmosfæren skaber et smukt og indbydende helhedsindtryk, der får dig til at slappe af og nyde dit besøg.

Den 70 minutter lange behandling begynder med en blid afrensning og exfoliering af ryggen med Himalaya-saltkrystaller, og afsluttes med en blid massage med olie fra jasminblomsten. Derefter går turen videre til ansigtet efterfulgt af massage i nakke, hovedbund og skuldre. Herefter vil arme, hænder og fødder blive skrubbet og masseret med fugtighedsgivende jasminolie, mens du ligger helt afslappet med en dejlig fugtmaske. Dine neglebånd vil blive skubbet tilbage og tilført fugt. Teknikker fra zoneterapi anvendes til håndmassagen. Resultatet er ikke til at komme udenom: Din hud får en ny glød, som gør, du vil stråle i flere dage. Det er lige, hvad kroppen trænger til i disse kolde dage.

Ved køb af dagens tilbud får du også et værdibevis på 50 kroner til andre

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.12.2010 til 31.03.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Ved bestilling skal Downtown & referencenummer nævnesInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag til Fredag: 10.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 16.00

Søndag: Lukket eller efter aftale

24 timers online booking

www.beautyavenue.dk

Anmeldelser

AOK

"Jeg kan varmt anbefale beauty avenue. Jeg er kommet der igennem de siste år og har hver gang været yderst tilfreds med både behandlinger og service. Deres anigtsbehandlinger samt brazilian er FANTASTISKE!! Når jeg går derfra svæver jeg over jorden."

Set på aok.dk

Aftalepart

Beauty Avenue
CVR: ??

Adresse

Forhåbningsholms Allé 3
1904 Frb
  • Beauty Avenue
    Kalvebodbrygge 59, 255A
    1506 København V.
Vælg variation
Vælg variation