Jonna_Vigh_001.jpg
Jonna_Vigh_002.jpg
Jonna_Vigh_003.jpg
Jonna_Vigh_004.jpg

Få 1 times Japansk Lifting hos Jonna Vigh

299,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

1 times Japansk Lifting hos Jonna Vigh, som via zoneterapi, lymfedrænnage og opstrammende massageteknikker skaber et synligt ansigtsløft. Og det virker!

Et smukkere ydre og et afstresset indre

Journalist: Julie Vibe Michelsen

Fotograf: Kim Bjærre

Jonna Vigh er uddannet akupunktør og zoneterapeut. Hun er RAB (Registreret Alternativ Behandler) inden for begge behandlingsformer, og så har hun arbejdet som erhvervszoneterapeut og akupunktør i selveste Statsministeriet i tre år. Så selvom hun ser helt tilforladelig ud, så er hun ikke fru-hvem-som-helst. Når hun udfører Japansk Lifting anvender hun ansigtszoneterapi og akupressur kombineret med de nyeste hud- og vævsopstrammende massageteknikker. Det er primært ansigtsmuskler og væv, der behandles, men lifting stimulerer også hele kroppen.

Du får:

Dybdegående ansigtsmassage

Ansigtszoneterapi og akupressur

Hovedbund-, fod-, og saltstenmassage

Lymfedrænnage

Diverse økologiske ansigtsmasker og olier

Under behandlingen:

Da jeg ankommer til Jonna Vighs klinik på Nørregade, er jeg ikke helt klar over, hvad en Japansk Lifting er for noget. Og mens jeg ligger på briksen til den afdæmpede musik, duften fra de rene, økologiske olier og den behagelige ansigtsmassage, skal jeg tage mig sammen for ikke at falde i søvn.

Jonna Vigh løsner helt op for mine (ubevidste) spændinger i ansigtet med massage, masker, akupressur, zoneterapi og lymfedrænnage. Efterhånden som behandlingen skrider frem, føler jeg mig helt afslappet og tung.

Minutterne efter behandlingen:

Min hud er glat og en smule rød efter de mange berøringer. Allerede her kan jeg se, at ansigtet er drænet for væskeophobninger. Og jeg kan se, hvordan huden er udglattet for små hævelser, så musklerne nærmest er ”befriet” og har løftet sig. Da jeg går hjem fra arbejde senere på dagen, kan jeg tydeligt mærke, at særligt mine øjenlåg er lettere og panden føles, som om den er løftet op.

Dagene efter behandlingen:

Det er i dagene efter behandlingen at resultatet for alvor bliver tydeligt. Min hud ser meget sundere ud og er helt befriet for urenheder og fremstår glat og klar. Alt, hvad der minder om poser under øjnene og misfarvninger er stort set væk, og det giver et mærkbart flottere udseende, når huden er smuk.

Det er ikke sidste gang, jeg slår vejen forbi Jonna Vigh – og med fare for at lyde som 90’er-blondinen fra en slidt Always Ultra-reklame, vil jeg sige: Prøv det!

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.04.2012 til 30.11.2012.

Max 1 værdibevis pr. person.

Max 300 vædibeviser til salg.

Bookning foregår på tlf. 51 89 00 02 eller på mail: alternativ@jonnavigh.dk. Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud på tlf senest 24 timer før din aftale. Ved manglende afbud eller udeblivelse er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis.

OBS: Ferielukket i uge 29-31 + uge 34Information

Åbningstider:

Man-tor: 09-18

Fre: Efter aftale

Hjemmeside:

www.jonnavigh.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Jonna Vigh
CVR: ??

Adresse

Nørregade 41, 2.sal kontor 215
1165 KBH K
  • Jonna Vigh
    Nørregade 41, 2., Kontor 215
    1165 København K
Vælg variation
Vælg variation