Whitening_pen_001.jpg
Whitening_pen_002.jpg
Whitening_pen_003.jpg

Få hvide tænder med en tandblegningspen

99,- / 772,-
  • 87% rabat
  • Slutter om

Få et blændende Hollywood-smil på 14 dage! Spar 89% på den gennemtestede og godkendte Forever White-tandblegningspen fra Beaming White

Smil – og verden smiler til dig!

Journalist: Pernille Rix Rasmussen

Slip for den uhyggeligt store tandlægeregning og køb i stedet en Forever White-tandblegningspen! Med denne effektive pen kan du gå sommeren i møde med flotte hvide bisser. Det er billigt, nemt og effektivt, og det eneste det kræver af dig, er bare et par strøg med penslen og vupti – så har du blændende hvidt tandpastasmil!

Forever White-tandblegningspen er godkendt og gennemtestet tandblegning, som længe har været anvendt af tandlæger i hele landet. Du kan derfor være sikker på, at denne metode er en sikker og godkendt behandlingsform, som ikke belaster dine tænder eller skader emaljen. 

Sådan gør du:

Du drejer på pennens bund, hvorefter blegegeléen bliver skubbet ud i selve penslen. Herefter påfører du et tyndt lag gelé på dine tænder, og lader det sidde i cirka 1 minut, så det kan tørre ordentligt. Blegegeléen behøver ikke at blive fjernet med det samme, men kan sagtens sidde natten over, eller til du børster tænder næste gang. Du skulle gerne kunne se et resultat efter 5 – 14 dage. Det anbefales, at bruge tandblegningspennen 1 – 2 gange dagligt, for eksempel morgen og aften, for at opnå et tilfredsstillende resultat. 

Et godt tip er at mindske indtagelsen af farverige fødevarer og samtidig sørge for at drikke rigeligt med vand under behandlingsperioden, og en uge efter denne er afsluttet. Det vil sikre dig det bedste resultat. Forever White-tandblegningspen skader hverken plast-tænder, kroner eller fyldninger. 

Hvad venter du på? Det er aldrig for sent at få et flot smil!

Betingelser

  • Kan indløses fra 11.04.2012 til 05.05.2012.

Du skal huske at indtaste adresseoplysninger til det sted, du ønsker varen leveret. Køber du via app'en skal du hurtigst muligt sende din adresse til adresse@downtown.dk

Du skal efter købet ikke foretage dig yderligere. Varen bliver sendt til den adresse, du oplyser ved købet. 

Fragt er inkluderet i prisen og der er cirka 7 – 10 dages levering på produktet.Information

Hjemmeside: www.beamingwhite.se

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Beaming White
CVR: 556853-8507
Vælg variation
Vælg variation