crosfit_001.JPG
crosfit_002.JPG
crosfit_005.JPG
crosfit_006.JPG

CrossFit på Vesterbro, i Hellerup og Kbh NV

129,- / 898,-
 • 86% rabat
 • Slutter om

Kom i topform på rekordtid med et fuldt medlemskab til CrossFit Copenhagens nye center på Vesterbro, i Kbh NV eller Hellerup frem til d. 1. juni 2012

Populær CrossFit-kæde udvider

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

Downtown byder sammen med succesfulde CrossFit Copenhagen velkommen i deres nyeste lokaler. Med åbningen i dag bliver medlemmer nu også tilbudt den effektive træning i Dannebrogsgade på Vesterbro. CrossFit gør dig både stærkere og hurtigere gennem én kombineret træningsform, der med garanti udfordrer alle. Du kan med dagens tilbud vælge blandt tre forskellige centre og træne op til tre gange om ugen – og det er mere end rigeligt.

Motivation gennem variation

Variationen i træningen ligger blandt andet i at kombinere langsomme og hurtige øvelser, lette og tunge belastninger plus mange og få gentagelser. Sammen med de andre deltagere og de entusiastiske instruktører er de varierende træningsformer og redskaber med til at motivere dig. Du træner aldrig alene, og instruktørerne er dygtige til at få alle med og ’pace’ individuelt. 

De alternative redskaber der bliver brugt er for eksempel ringe, bolde, reb, vægtstænger, bildæk, frie vægte, kettlebells og meget mere. Det er med til at variere træningen og opnå de effektive resultater for hele kroppen. CrossFit er bygget op over funktionelle bevægelser såsom at stå, sidde, klatre og kaste, som mindsker risikoen for overbelastningsskader – og når du starter, bliver du instrueret i de forskellige øvelser og teknikker, så du undgår skader.

Fælles, individuel træning for alle

Andreas, ejer af CrossFit Copenhagen, understreger, at alle kan være med til at dyrke CrossFit: 

"Du skal ikke være nervøs for, om du kan klare træningen. Hver øvelse bliver tilrettelagt, så de passer præcis til dit niveau. Du bestemmer selv, hvor meget intensitet, hvor meget vægt og hvor hårdt, du vil gøre det for dig selv."

Så spring bare ud i det! Kom i gang og oplev dig selv og din krop på en helt ny og udfordrende måde. Tilbuddet inkluderer fri brug af centrenes Open Gym og gælder frem til 1. juni 2012 – så jo hurtigere du indløser dit værdibevis, jo længere er din træningsperiode.

Betingelser

 • Kan indløses fra 11.04.2012 til 01.06.2012.

Tilbuddet starter d. 11. april og udløber d. 1. juni 2012. Tager du f.eks. først værdibeviset i brug d. 1. maj 2012, får du altså kun 1 måneds træning. Så det er bare med at komme i gang.

Efter købet skal du aktivere medlemskabet online. Følg instruktionerne på flg. website: crossfitcopenhagen.dk/pages/downtown

Tilbuddet er et løbende pbs-medlemskab og inkluderer holdtræning 3 gange om ugen á 55 minutter - hvilket er rigeligt for de fleste - samt ubegrænset benyttelse af Open Gym (frie træningsarealer).

Tilbuddet gælder både til centeret i København NV, Vesterbro og i Hellerup.

Tilbuddet gælder ikke for tidligere eller nuværende medlemmer hos CrossFit Cph og kan ikke kombineres med tidligere Downtown-tilbud.

Downtown-prisen er beregnet således: 1,5 måneders træning á 399 kr./mdr. + indmeldelsesgebyr på 299 kr. = 898 kr. Information

Holdtider:

Se CrossFit Copenhagens website for de præcise tider. Her findes også kontorets åbningstider (hvor indmeldelsen finder sted).

Hjemmeside: www.crossfitcopenhagen.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

CrossFit Copenhagen
CVR: 31254418

Adresse

Rugårdsvej 40
5000 Odense
 • CrossFit Copenhagen
  Rentemestervej 56B
  2400 København NV
 • CrossFit Copenhagen
  Dannebrogsgade 5-9
  1660 København V
 • CrossFit Copenhagen
  Rygårds Allé 110
  2900 Hellerup
Vælg variation
Vælg variation