H_jtalere_001.jpg
H_jtalere_001.jpg

Få 1 lækker Estonhøjttaler med super lydkvalitet

249,- / 749,-
  • 67% rabat
  • Slutter om

Få 1 Eston-højttaler fra fendo.dk i lækkert design med super lydkvalitet & perfekt størrelse til at tage under armen - vælg mellem hvid eller sort

En sommertreat til gadgetlovers

Journalist: Rose Maria Værnet

Foråret og sommeren lokker trendy københavnere ud for at nyde deres by. Parker, broer og havnepromenader fyldes med solhungrende mennesker og sød musik. Og er der bare en lille smule gadgetelsker i dig, er en transportabel højtaler et must. Den lækre designhøjttaler fra Eston har en super lydkvalitet og kommer i en praktisk ministørrelse, så du både kan bruge den derhjemme og tage den under armen og med ud i byen.

Den tulipaninspirerede højttaler fra Eston udbydes på siden fendo.dk, som har tonsvis af lækre gadgets i forskellige kategorier. Højttaleren har en kraftfuld built-in amplifier, som giver en lækker lyd i bade høj kvalitet og kraftig volumen. I bunden af højttaleren kan du montere et op til 16 GB TF-kort, så højttaleren kan fungere som stand-alone Mp3/WMA-afspiller, eller du kan tilslutte højttaleren til en iPod via et 3,5 mm-jackstik, som ikke følger med. Højttaleren understøtter også Mp3, Mp4, iPad, smartphones og mobiltelefoner, CD’er, DVD m.m. 

Den brugervenlige højttaler er kompatibel med alle standard-USB-opladere og har en batteritid på op til 5 timers benyttelse på én opladning. Du kan altså oplagt hive højtaleren med på stranden, Bryggen eller til en omgang grill i gården til sommer og satse på nogle timers sød musik. Så hop med på sommerdillen og del din musik med dine venner og byen. Du kan få højttaleren i enten hvid eller sort.

Tekniske specifikationer:

- File Formats: MP3, WMA


- Card Reader: Secure Digital micron SD (TF CARD)


- Amp. Frequency Range: 180Hz-20KHz


- Signal/Noise Ratio: >90dB


- Driver: 4ohm, Ø36mm,2W


- Line Input: Ø3.5mm


- Lithium Battery Capacity: 800mAH,3.7V

- Full Charging Time: ~3hrs

- Charging Voltage: 5V

- Bluetooth (Optional): V2.1,V2.0,V1.1 and V1.2 standard, A2DP,AVRCP


- Net Weight: ~100g


- Dimensions: 58mm (D) x 83mm (H)

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.05.2012 til 15.06.2012.

Højttaleren skal afhentes i Downtown Droppoint, Trommesalen 7, 1614 København V, når de er i stock fra d. 15. maj 2012 og en måned frem. Ved refundering kontakt Downtown support på tlf. 51 90 14 53.

Intet max. værdibevis(er) pr. person

Max. 1000 værdibeviser til salgInformation

Åbningstider:

Man-tor: 15-18

Fre: 15-17

Hjemmeside: www.fendo.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Fendo.dk
CVR: 34471231

Adresse

Hundigevej 79
Greve
  • Fendo.dk
    Downtown Drop Point
    Trommesalen 7, st.
    1614 København V
Vælg variation
Vælg variation