Gold_Pantera_001.jpg
Gold_Pantera_002.jpg
Gold_Pantera_003.jpg
Gold_Pantera_005.jpg

Få 1 times helkrops-lipomassage

375,- / 1.100,-
  • 66% rabat
  • Slutter om

1 times helkrops-lipomassage, der mindsker cellulite og løs hud. Gennem dybdegående bindevævsstimulation og lymfedrænage opstrammes din hud effektivt

Gå væk appelsinhud!

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Jeg træder ind i Gold Pantera på Strandvejen i Hellerup. Indehaver Irina De tager smilende imod og viser mig ind i salonen, der er pompøst indrettet med forgyldte barokstole, antikke malerier og bløde rokokogardiner. Her er en harmonisk og afslappet atomsfære.

Inde i behandlingslokalet iføres jeg en heldragt i nylon, så maskinen lettere glider hen over min hud. I starten kilder behandlingen lidt, og bagefter niver det. Maskinen giver en klikkende lyd, hver gang den støder på ophobninger af affaldsstoffer, og min hud begynder at klø, da affaldsstofferne udskilles. 

Kvinder har særlige fedtdepoter på lår, balder og mave, som sikrer, at de har energi og næring nok til at blive mødre. Det er helt naturligt, og fedtet ligger i små depoter mellem overhuden og musklerne, der er adskilt af bindevæv. I takt med alderen bliver bindevævet stivere og trækker sig sammen, og så opstår der cellulite.

Lipomassage reducerer synligt cellulite ved at stimulere bindevævet med en Cellu M6 endermologie-maskine, så bindevævet bliver mere elastisk og fedtdepoterne modelleres.

Lipomassage er også effektiv til at fjerne ødemer og blodudtrækninger og til

reduktion af "dansehåndtag" på kvinder såvel som mænd.

Da behandlingen er slut, føles min krop lettere, og min hud har fået en smuk glød. Jeg kan tydeligt se forskel, men jeg ikke er ikke fuldstændig klar til at tage på badeferie. Irina De anbefaler 10 behandlinger for dybdegående resultat.

*Som Downtown-kunde får du helt eksklusivt 1.000 kr. rabat på et efterfølgende 10-turs klippekort til lipomassage.

Vær opmærksom på, at der tales engelsk i salonen – og russisk, norsk, svensk og polsk.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.04.2012 til 09.07.2012.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Tidsbestilling skal ske på tlf. 21 74 55 10 eller 32 10 50 80.

Bliver du forhindret til en aftale, bedes du melde afbud pr tlf. senest 24 timer før. Ved for sent afbud kan dit værdibevis blive indløst.Information

Åbningstider

Man-fre: 10-18

Lør: 10-14

Hjemmeside: www.goldpantera.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Beauty Salon Gold Pantera
CVR: 33 62 83 23

Adresse

Strandvejen 142
2900 Hellerup
  • Beauty Salon Gold Pantera
    Strandvejen 142
    2900 Hellerup
Vælg variation
Vælg variation