cave_002.JPG
cave_003.JPG
cave_004.jpg
cave_005.JPG
cave_006.JPG
cave_007.JPG
cave_008.JPG
cave_009.JPG

5-retters luksusmenu på indiske Restaurant Cave

139,- / 290,-
  • 52% rabat
  • Slutter om

Restaurant Cave i Store Kongensgade giver dig den bedste blanding af Indien og Europa med denne overdådige 5-retters luksusmenu for 1 person

Indiske specialiteter med et drys af Europa

Journalist: Søren Folke Larsen og Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

Den indiske Restaurant Cave på Store Kongensgade i Indre By er ejet og styret af to brødre, der begge har en stor passion for indisk madkultur. Chefkokken har mere end 25 års erfaring med indisk gourmet og kreerer lækre, velsmagende og farvestrålende retter. Vi er vilde med deres indisk/europæiske koncept, og maden smager intet mindre end fantastisk!

Den 5-retters menu består af:

• Appetizers: 4 stk. Papadums (letkrydrede chips af kikærtemel) med mint chutney 

• Forret: Shish Kebab (tandoori marinerede kødruller med friske urter)

• Hovedretter: Chicken Andhra (kyllingestykker tilberedt i karryblade, knuste chili, sennepsfrø og cashewnødder) og Chicken Tomato – (kyllingestykker med friske tomater, kommenfrø, fenugreek, og hvidløgsIingefær pesto drysset med koriander)

• Dagens dessert, som varierer

Vi har tidligere spist på Restaurant Cave, og det var en rigtig god oplevelse. Det var dog ikke samme menu som ovenstående, men de indiske retter var virkelig smagfulde og lækre. Deres hjemmelavede mango-lassi smager desuden fuldstændig himmelsk og sammen med den stemningsfulde kælderindretning vil den for en stund få dig til at glemme, at du faktisk stadig er i København.

Chefkokken skaber retter og menuer, der kombinerer indiske ingredienser, friske råvarer og indiske madlavningsteknikker med et europæisk touch, der resulterer i smukke og smagfulde anretninger. Køkkenet hylder fagligheden og håndværket, og eksempelvis kværner de selv deres krydderier for at give dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.04.2012 til 01.07.2012.

Bordbestilling på tlf. 32 20 94 45 påkrævet. Det er vigtigt, at du oplyser, at du har købt din menu gennem Downtown, inden du bestiller bord. Der tages forbehold for et begrænset antal pladser. Information

Åbningstider:

Søn-tors: 17-23

Fre-lør: 17-24

køkkenet lukker 1 time før 

Hjemmeside: www.restaurantcave.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

”Rigtig god mad med et elegant lille twist på alle retter, der gør nydelsen fuldendt. F.eks. kardemomme i Créme Brûleen eller kokos i salaten. Det nordindiske køkken med en passende anelse moderne fusion.”

- Set på aok.dk

”Rigtig hyggelig atmosfære. Sødt personale der varetager dig. Maden er rigtig god, ikke for stærk men lige tilpas krydret. Det er ikke sidste gang, jeg kommer derned.”

- Set på dethitter.dk

Aftalepart

Restaurant Cave
CVR: 33151837

Adresse

Storekongensgade 72
København K
  • Restaurant Cave
    Store Kongensgade 72
    
1264 København K
Vælg variation
Vælg variation