Marshal_01.jpg
Marshal_02.jpg
Marshal_03.jpg
Marshal_04.jpg
Marshal_05.jpg
Marshal_06.jpg
Marshal_07.jpg

High end-hovedtelefoner fra Marshall

399,- / 799,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Nyd detaljerne i både lyd og design med et par Marshalls Major White-hovedtelefoner, der har indbygget mikrofon og fjernbetjening til smartphonen

En rockstjerne værdig

 

 

Journalist: Severin Hygum

 

 

Min kvalitetsbevidste kollega Mads Emil har samme model liggende på kontoret, og hovedtelefonerne ser ikke bare godt ud, de spiller også rigtig godt. Flere kollegaer er misundelige, men nu har alle chancen for at sikre sig selv god lyd med et par Marshall-hovedtelefoner fra Makaly.dk i et lækkert og robust design.

 

Kvalitetskomponenter med rock-referencer

Der er flere parametre, der gør Marshalls hovedtelefoner til et kvalitetsprodukt ud over det velklingende navn. For det første sørger den lukkede konstruktion for at al støj lukkes ude, så vellyden kan bølge uforstyrret ind i øret. For det andet består hovedtelefonerne af kvalitetskomponenter lige fra den solide og lukkede højttalerkonstruktion til kablet med det elguitarlignende forlængerstykke og guldbelagte stik for bedre signaloverførsel.

 

Praktisk fjernbetjening

Livet er nemlig ganske enkelt for kort til dårlig lyd – også selvom, du er på farten. Den smarte fjernbetjening med mikrofon i ledningen gør, at du kan styre musikken og besvare opkald uden at skulle finde smartphonen frem eller tage hovedtelefonerne af – især smart, hvis man er på jernhesten.

 

Lækre detaljer

Derudover byder hovedtelefonerne på lækre detaljer som en hovedbøjle, der både er sammenklappelig, justerbar og med en indvendig signatur af den legendariske grundlægger Jim Marshall – som den dag i dag stadig lægger navn til koncertudstyr verden over. Der følger desuden et større adapterstik med, hvis du skal lytte på forstærkeren i stuen uden at forstyrre naboen.

 

Makalay.dk har specialiseret sig i at sælge hovedtelefoner, og webshoppen forhandler mange forskellige modeller med kvalitet og design i højsædet. 

 

Rock selv de fede hovedtelefoner, der skal afhentes hos Downtown Droppoint på Trommesalen 7.

Betingelser

  • Kan indløses fra 30.04.2012 til 30.05.2012.

Max. 1 værdbevis pr. person.

Max. 60 værdibeviser til salg.

Kan afhentes hos Downtown Droppoint fra d. 30/4Information

Åbningstider:

Man-tor: 15-18

Fre: 15-17

Hjemmeside: www.makalay.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

They’re good-looking, have a nice big sound, nice isolation, and a good cord for portable use.”

 

- Set på techcrunch.com

Aftalepart

Makalay.dk
CVR: 31086914

Adresse

Godthåbsvej 72
2000 Frederiksberg
  • Makalay.dk
    Downtown Droppoint
    Trommesalen 7
    1614 København V
Vælg variation
Vælg variation