Race_001.JPG
Race_002.jpg
Race_003.jpg

Ægte racerstemning & champagne for 2 personer i Power Racing Kartcenter til halv pris

450,- / 900,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Ægte racerstemning & champagne for 2 personer i Power Racing Kartcenter til halv pris

Girls night out eller drengerøvshygge - vi ses på podiet!

Skribent: Maria Jacobsen

 

Foto: Kim Bjærre

Synes du det virker uoverskueligt med fingre smurt ind i olie? Og tænder du ikke umiddelbart på lugten af benzin og motorstøj? Så skal du ikke være nervøs for at besøge Power Racing - her vil du nemlig ikke støde på nogle af disse ting. Power Racing Kartcenter er Danmarks eneste EL-powered gokartcenter, og har lagt sig i overhalingsbanen, når det kommer til at være miljøvenlige. Deres drivkraft er ikke som hos mange andre benzin og olie, men el og grøn energi. Men det betyder ikke, at der ikke er fart på!

Power Racing ikke er som alle de andre centre, hvilket er med til at gøre det mere indbydende for både mænd og kvinder. Med grøn EL-Power er CO2-udledningen lig nul, hvilket gør at man kan køre race med god samvittighed. Det er her vigtigt at understrege at kartsne rent kørermæssigt ikke distancerer sig fra andre gokarts. Accelerationen er super, og med en tophastighed på 55km/t er der pænt fart på.

Derudover er det også en fordel, at man efter dagens race kan gå fra banen uden oliepletter og lugten af benzin i tøjet. Michael Randrup, der er den daglige ansvarlige, fortæller at de bl.a. har haft mænd i smoking kørende, som en start på en festlig aften.

Der bydes på fart og spænding og stor sportslig oplevelse i rene og lækre faciliteter. I vinter halvåret tændes der op i pejsen i loungen, og der tilbydes forfriskninger af høj, miljørigtig kvalitet. Det er her muligt at sidde og hygge sig med vennerne efter racet og få et glas champagne, hygge og sammenligne køreresultater.

Der bliver jævnligt holdt lukkede arrangementer kun for kvinder, hvis du synes der går for meget mandehørm og motorsnak i den. Disse aftener er for alle, både nybegyndere og øvede, der vil prøve kræfter med en schweizisk kvalitets-kart af mærket Tomkart på centerets teknisk udfordrende baner. Man kan sagtens være feminin og trykke speederen i bund. Det er hermed en opfordring til alle de piger, som har en lille fartdjævel gemt i maven, men som normalt vil holde sig fra begivenheder som disse. Ønsker du dog at give mændene baghjul, er du også velkommen til at komme på en normal aften, hvor der også er mænd til stede.

Dagens tilbud består i instruktion af uddannede kørere, som fortæller om bilerne og deres funktioner og anvendelse. Efter instruktionen iklædes du køredragt, styrthjelm og kørehandsker - til at slippe din indre fartdjævel løs og give den gas på banen i 20 min, effektiv køretid.

Der bestilles tid på hjemmesiden, hvor det er muligt at oplyse om flere referencenumre, så du og dine venner kan komme til at køre sammen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.12.2010 til 24.03.2011.

Max. 2 værdibeviser pr. person.Information

Hjemmeside:

www.power-racing.dk

Anmeldelser

Bilmagasinet

"... det ik er så ringe endda. Faktisk er det fuldstændig som at køre benzinkarts bortset fra larmen og forureningen. Der er dejlig rent i centret, både i luften og på gulvet."

Set på www.bilmagasinet.dk

Aftalepart

Power Racing
CVR: 86197812

Adresse

æbeløgade 4
2100 Kbh Ø
  • Power Racing
    Power Racing
    Æbeløgade 4
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation