Blackout_001.jpg
Blackout_002.jpg
Blackout_003.jpg
Blackout_004.jpg
Blackout_005.jpg
Blackout_006.jpg

2 billetter til forestillingen BLACKOUT!

145,- / 290,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 2 billetter til den tankevækkende forestilling BLACKOUT! - et fysisk, musikalsk teatertrip af Mute Comp. Physical Theatre i DANSEhallerne

Et kig ind bag det narkotiske vingesus

Journalist: Bettina Hansen

”Kan vi sige os fri fra et tilbud om hurtig sex, fascinationen og magtfølelsen et våben giver os eller narkoens virkelighedsflugt?”. Sådan spørger Mute Comp. Physical Theatre, der gennem tre års research og teaterforestillinger har undersøgt verdens store kriminelle økonomier: Sex, våben og narkotika. En øjenåbner af en trilogi, som viser aspekter af ”den virkelige verden” og handler om fristelser og deres konsekvenser. Du og en ven kan opleve trilogiens finale med titlen BLACKOUT!, som handler om narkotika, utopisk sus og konsekvenser. Vælg mellem billetter til forestillingen d. 18, 19., 26. eller 27. april, og husk at din booking af billet skal ske inden søndag d.15.04.12.

I forestillingen vender Mute Comp. blikket mod anvendelsen af narkotika, fristelsen og de mangefacetterede konsekvenser, der hænger sammen med afhængighed. BLACKOUT! sætter fokus på den menneskelige adfærd og menneskets skyggesider. Det handler om ikke at kunne lade være, ikke at kunne sige fra eller undslå sig en billet til ”utopia”. Og om menneskets trang til virkelighedsflugt – en trang til at drømme sig væk, fortrænge eller fornægte virkeligheden.

Mute Comp. Physical Theatre’s koreograf Kasper Ravnhøj har hentet inspiration til BLACKOUT! fra research-rejser i Nordindien, hvor han har mødt og oplevet mennesker, som til daglig enten er brugere af opium, arbejder i opium-industrien eller mennesker, som søger at stoppe denne industri. 

BLACKOUT! opføres af et professionelt hold dansere, bl.a. Kasper Ravnhøj, Jacob Stage, Louise Hyun Dahl, Thomas Bentin (Reumertnomineret i 2011), og den stemningsfyldte musik leveres af Kirstine Stubbe Teglbjærg, MC Jabber og Dodebum, der både skaber og opfører musikken live.

Få jer en pirrende teatertrippende-oplevelse, der prikker til sanserne og ikke mindst sætter spørgsmålstegn ved menneskets evne til at agere i en verden af fristelser og konsekvenser…

Betingelser

  • Kan indløses fra 18.04.2012 til 27.04.2012.

Max. 250 værdibeviser til salg

Værdibeviset gælder 2 billetter til en forestilling enten d. 18., 19., 26. eller 27. april 2012

Du skal booke billet pr. mail på: billet@mute-comp.dk. Oplys i mailen, at du er downtown-kunde og skriv dit reference-nummer i mailen. Bookning af din billet skal ske inden og senest søndag d. 15. april.

Husk at have dit værdibevis med til forestillingen. Det anbefales at komme en halv time før forestillingens start.

OBS: Billetten kan ikke refunderes efter køb.Information

Spilletider:

Mandag-lørdag kl. 19.30. Onsdag kl. 12 og 19.30.

DANSEhallerne, København V.

Hjemmeside: www.mute-comp.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Mute Comp.
CVR: 27459471
  • Mute Comp.
    DANSEhallerne
    Pasteursvej 14-24
    1799 København V
Vælg variation
Vælg variation