Florin_001.jpg
Florin_002.jpg
Florin_003.jpg
Florin_004.jpg
Florin_005.jpg
Florin_006.jpg

1 times dybdegående & udrensende helkropsmassage

250,- / 600,-
  • 58% rabat
  • Slutter om

1 times dybdegående & udrensende helkropsmassage hos læge & massør Florin Hiru og hans team af professionelle terapeuter hos Natha Yoga Therapy Center

Massage – din krops skraldemand

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

Jeg har prøvet den her udrensende massage, der virkelig rykker. En omgang er noget, der kan mærkes i både krop og sind. Jeg har heller aldrig oplevet en behandling, hvor massøren er så meget tilstede og nærværende.

Florin Hiru har over 10 års erfaring med massage & yoga og er også uddannet og har arbejdet som læge. Han holder til i Natha Yoga Therapy Center på Nordre Fasanvej. Behandlingen foregår i et flot og lunt lokale med afstressende musik og dæmpet belysning. Efter en snak med Florin tager jeg et glas vand, så jeg er klar til massagen.

Da jeg lægger mig op på briksen, er det som at komme ind i en anden verden - meget langt væk fra presserende arbejdsopgaver og hektisk trafik. Jeg fornemmer tydeligt, at Florin er meget erfaren og ikke mindst, at han virkelig er tilstede og fokuseret under hele behandlingen.

Intuitiv tilgang

Selv kalder Florin behandlingen for en ’intuitiv massage,' der låner værktøjer fra den indiske Ayurveda-videnskab. Det betyder, at hvis du ønsker det, kan behandlingen byde på lidt ud over en traditionel massage, som oftest udelukkende fokuserer på det fysiske. At massagen er intuitiv betyder, at massagen nøje tilpasses alt efter, hvordan dig og din krop reagerer på de forskellige teknikker.

Jeg var selv meget tilfredse med den afstressende og effektive behandling, og jeg kunne virkelig mærke en positiv forandring. Nemlig en behagelig træt krop blandet med en følelse af at være fyldt op med ny energi.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.04.2012 til 20.09.2012.

Bookning skal ske pr. sms på tlf. 30 95 63 57 eller pr. mail på office@yogatherapy.dk 

Hvis du bliver forhindret til en prøvetime, skal du melde afbud senest 24 timer før pr. sms på tlf. 30 95 63 57. 

Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.Information

Hjemmeside: www.yogatherapy.dk

Åbningstider:

Man-fre: 10-23 

Lør-søn: 10-19

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Natha Yoga Therapy Center
CVR: 33018355

Adresse

Nordre Fasanvej 230
2200 Kbh N
  • Natha Yoga Therapy Center
    Nordre Fasanvej 230
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation