Hud_002.jpg
Hud_003.jpg

50% på lækker ansigtsbehandling inklusiv en afslappende håndmassage hos den populære og velrenommerede Hudplejeklinikken i hjertet af Frederiksberg

198,- / 399,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på lækker ansigtsbehandling inklusiv en afslappende håndmassage hos den populære og velrenommerede Hudplejeklinikken i hjertet af Frederiksberg

Skønhed og velvære for alle

Skribent: Rosa Cecilie Plum

Foto: Kim Bjærre

Står du og mangler en julegave i sidste øjeblik, og orker du ikke at kæmpe dig igennem hoben af andre desperate kunder ude i butikkerne? Dagens tilbud er den perfekte julegave til personen, der ønsker sig selvforkælelse, velvære, skønhedspleje - og ikke mindst en smuk og sund hud. Så bliv endelig siddende, hvor du er: Årets bedste julegave - som også er til at betale - er kun et enkelt klik med musen væk.

Lige overfor Frederiksberg Rådhus ligger Hudplejeklinikken, som blev startet for 14 år siden af kosmetolog Helle Svendsen. Med en indretning primært i røde og hvide farver og en skøn blanding mellem gammelt og nyt er Hudplejeklinikken et ualmindeligt rart sted at træde ind i: Stemningen er hyggelig og varm, og man føler sig straks velkommen blandt det smilende og imødekommende personale.

Hos Hudplejeklinikken er det en selvfølge at sætte kunden i centrum og sørge for, at du får en fantastisk oplevelse, den bedste professionelle behandling samt gode råd og vejledning til din hudpleje. Med kunder i alle aldre, både mænd og kvinder, er Hudplejeklinikken en god oplevelse for hele familien.

Helle Svendsen lægger vægt på at bruge de bedste hudplejeprodukter på markedet. De sidste 10 år har de haft Clarins og er på den konto blevet udnævnt til Clarins Guldklinik, hvilket vil sige, at de har alle Clarinsprodukter, samtidig med at klinikken har en vis størrelse: Hos Hudplejeklinikken er der hele 3 kabiner og 5 ansatte udover Helle selv.

Udover diverse ansigtsbehandlinger kan du også få kropsbehandlinger med dybderens af ryg, cellulitebehandlinger, massage, graviditetsbehandlinger, retning og farvning af vipper og bryn, manicure, pedicure, aromablend og eksfolierende behandlinger, få lagt dag-, aften- og brudemakeup og makeupkurser, voksbehandlinger og Clarins PRO-behandlinger, der styrker lymfe- og blodcirkulation og giver en udrensende og stimulerende effekt.

Som noget nyt er klinikken begyndt på at lave shellak, hvor du ved hjælp af en særlig gelelak og uv-lys kan få fantastisk flotte og hærdede negle, der holder i 3 uger - og som ikke er skadeligt for neglene.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.12.2010 til 30.04.2011.

Tid bookes via tlf: 33 25 36 32. Husk at nævne du er downtown.dk kunde og dit referencenummer når du bestiller tid.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag - onsdag: 9:30-17:30
Torsdag: 9:30-18:30
Fredag: 9:30-17:30
Lørdag: 9:30-14
Søndag: Lukket

www.hudplejeklinikken-clarins.dk

Aftalepart

Hudplejeklinikken Clarins
CVR: ??

Adresse

Lundtoftevej 61
Lyngby
  • Hudplejeklinikken Clarins
    Hudplejeklinikken Clarins
    Gammel Kongevej 178
    1850 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation