Helsebriksen_001.JPG
Helsebriksen_002.JPG
Helsebriksen_003.JPG
Helsebriksen_004.JPG
Helsebriksen_005.JPG
Helsebriksen_006.JPG
Helsebriksen_007.JPG
Helsebriksen_008.JPG
Helsebriksen_009.JPG

10-turskort til vibrationstræning hos Helsebrixen

399,- / 900,-
  • 56% rabat
  • Slutter om

Få et 10-turskort til personlig træningsvejledning & 20 minutters virksom vibrationstræning hos Helsebrixen og den innovative ProVib-maskine

Det er IN at vibrere!

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

Har du lyst til at komme i gang med at træne, men svært ved idéen om hektiske fitnesscentre med faretruende styrketræningsmaskiner? Helsebrixen på Ålekistevej tilbyder skånsomme træningsformer, blandt andet på deres originale shapemasterbrixe, der hverken overbelaster led, øger mælkesyreproduktionen eller nedbryder muskelfibrene. Deres ProVib-maskine giver virksom vibrationstræning – en stryketræningsform, der for nyligt er rost i magasinet IN for dens evne til at stramme kroppen op ved målrettet at styrketræne specifikke muskelgrupper.

Da jeg ankommer til Helsebrixen, forstår jeg straks, hvorfor mottoet lyder ”Et anderledes motionscenter”. Selvom det er morgen, og stedet først netop er åbnet, er der flere klienter i gang, som jeg med det samme fornemmer kommer der fast. Atmosfæren er varm og hjemlig, og de smilende medarbejdere hjælper og er på fornavn med klienterne.

Indehaver Hellebeth fortæller mig om ProVib-maskinen og spørger ind til mine træningsmål. Hun fører mig igennem et program og vejleder mig til at stå korrekt, så vibrationerne fra vibrationspladen overføres bedst muligt til min krop og stimulerer mine muskler til den kontinuerlige sammentrækning, som minder om den, jeg kender fra vægttræning – blot i meget hurtigere tempo. Efter et kvarter på maskinen og ingen sved på panden kan jeg tydeligt mærke mine muskler, og senere på dagen føles de ømme, som om jeg havde trænet i fitnesscenter.

”Jeg har klienter, der kommer ind og vibrationstræner, som har fået flotte kroppe og helt faste bagdele – og vi taler altså kvinder i 60-års-alderen,” fortæller Hellebeth.

Jeg kan ikke lade være med at fascineres over, at jeg kan slippe for timelang styrketræning i hektiske fitnesscentre og få samme resultat med blot 15-20 minutters intensiv vibrationstræning – uden stress og jag og uden at overbelaste mine muskler og led. Vibrationstræningen er for alle – trænede, utrænede, unge, ældre, aktive, stillesiddende, overvægtige og endda gangbesværede eller folk under genoptræning efter sportsskader eller operationer. Vibrationstræningen kan både stå alene eller som supplement til anden behandling eller fysisk træning. 

Med vibrationstræning kan du opnå:

- Øget muskelstyrke

- Større fleksibilitet, smidighed og balance

- Forbedret blodcirkulation

- Positive kosmetiske effekter: Vægttab og mindre cellulitis

- Reducering af smertefulde spændinger

- Positiv effekt for osteoporosis og stressinkontinens

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.04.2012 til 07.07.2012.

Tilbuddet gælder 10 x vibrationstræning hos Helsebrixen i Vanløse. Hver træningsgang varer op til 20 minutter. Du skal booke din træning på tlf. 38 79 46 79.

Du behøver ikke at bruge alle 10 klip inden for 3 måneder. Klippekortet skal bare være påbegyndt.

Max. 2 værdibeviser pr. personInformation

Åbningstider:

Man: 8.30-19

Tir: 8.30-15

Ons-tor: 8.30-19

Fre: 8.30-14

Lør: 8.30-11.30

Hjemmeside: www.helsebrixen.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Helsebrixen
CVR: 29838445

Adresse

Smallegade 28
2000 FRB
  • Helsebrixen
    Ålekistevej 18

    2720 Vanløse
Vælg variation
Vælg variation